Lancia Ypsilon

Sambata, 18 Decembrie 2010 | Modele noi

Primul teaser oficial cu viitorul Lancia Ypsilon

Oficialii Lancia au pregătit cel mai frumos cadou de sărbători pentru fanii brandului italian. Aceştia au dat publicităţii primul teaser oficial cu viitoarea generaţie a lui Ypsilon.
Sambata, 11 Decembrie 2010 | General

Actuala generaţie Lancia Ypsilon va fi produsă până în 2013

Actuala generaţie a lui lancia Ypsilon va primi un facelift la începutul anului viitor, iar producţia acesteia va fi prelungită până în 2013.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Modele noi

Noua Lancia Ypsilon va ajunge pe piaţă în vara lui 2011

Lancia va lansa pe piaţă generaţia nouă a modelului Ypsilon în vara lui 2011. Minionul va avea cinci uşi şi cele mai noi motorizări diesel şi benzină gândite de Fiat.
Luni, 02 August 2010 | Modele noi

Noua generaţie Lancia Ypsilon şi MPV-ul Phedra debutează la Geneva

Lancia pregăteşte un asalt puternic pentru Salonul Auto de la Geneva, din martie anul viitor. Italienii vor lansa noua generaţie a actualului Ypsilon şi MPV-ul Phedra, bazat pe Chrysler Grand Voyager.
Marti, 25 Mai 2010 | Concepte

Lancia a prezentat două concepte misterioase pe site-ul său

Designerii Lancia au prezentat schiţele a două concepte noi pe site-ul oficial al mărcii italiene. Din păcate pentru fanii mărcii, vehiculele din imagini au şanse mari să rămână doar concepte.
Joi, 18 Februarie 2010 | Tehnologie

Fiat revolutioneaza motoarele mici: 0.9 litri, doi cilindri, 105 CP

Fiat incearca sa revolutioneze motoarele modelelor de oras oferind singura unitate cu doi cilindri din Europa. Motorul de 0.9 litri va dezvolta 65, 85 sau 105 CP.
Luni, 01 Februarie 2010 | Modele noi

Noul Fiat Panda va fi lansat in 2011

Noua generatie a celui mai vandut model de segment mic in Europa va fi lansata anul viitor. Fiat a preferat sa astepte revenirea pietelor pentru a prezenta noul Panda.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Industrie

Uzina care produce Lancia Ypsilon se inchide definitiv in 2011

In ciuda protestelor din ce in ce mai dure ale sindicalistilor, Sergio Marchionne confirma inchiderea uzinei din Sicilia care produce Lancia Ypsilon.
Marti, 08 Decembrie 2009 | General

Fiat nu se atinge de Dodge Challenger

Grupul italian a declarat ca nu va altera identitatea unor muscle-car-uri precum Dodge Challenger. Nu vor scapa insa de logo-ul Fiat modele precum Nitro si Journey.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Industrie

Fiat va mari productia din Italia cu 40%

In ciuda faptului ca va inchide o fabrica in Sicilia, Grupul Fiat va mari productia anuala cu 40% la fabricile din Italia. Acest lucru va fi realizat prin marirea productivitatii la sase uzine italiene.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Industrie

Chrysler si Lancia vor imparti platforme in viitorul apropiat

Pe viitor, Chrysler si Lancia vor crea modele pe platforme comune. Pentru a asigura acest lucru, presedintele marcii Lancia a fost numit si sef al marcii Chrysler.

Tag-uri similare

Fiat, vanzari, Alfa Romeo, Chrysler, Italia, Dodge, Lancia, Fiat 500, Alfa Romeo Giulietta, Fiat Panda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru