Primul teaser oficial cu viitorul Lancia Ypsilon

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.12.2010
Oficialii Lancia au pregătit cel mai frumos cadou de sărbători pentru fanii brandului italian. Aceştia au dat publicităţii primul teaser oficial cu viitoarea generaţie a lui Ypsilon.

Oficialii constructorului Lancia au pregătit o supriză pentru fanii brandului italian. Aceştia au dat publicităţii primul teaser cu viitoarea generaţie a lui Lancia Ypsilon, model care va debuta anul viitor în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Mai mult decât atât, reprezentanţii constructorului din Cizmă au anunţat că în viitorul apropiat vor aduce pe piaţă două modele noi.

Imaginile pregătite de italieni ne prezintă o grilă faţă restilizată care preia o serie de elemente de pe noile modele dezvoltate de Chrysler. Viitoarea generaţie a lui Ypsilon va fi dezvoltată pe o platformă modificată a lui Fiat Panda, care aduce un ampatament mai mare cu 10 cm decât al fratelui de concern.

Identitatea celorlalte două modele pregătite de italieni nu este încă cunoscută, însă, cel mai probabil aceştia vor prezenta versiunea europeană a lui Chrysler 300C şi a MPV-ului Grand Voyageur. Sedanul va purta denumirea de Thema, iar MPV-ul va poposi pe Bătrânul Continent sub numele de Phedra.

Via | Lancia

Comentarii (2)

  • cata minciuna
    daca imi arati si mie unde apare aceasta poza pe site-ul de presa al Lancia, ca eu nu vad nicaieri....

    chiar nu te poti abtine de la un copy and paste?
    1 1
  • intr-un final s-au gandit si ei sa schimbe grila frontala, care e de-a dreptul hidoasa la toate masinile lancia
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru