Noua Lancia Ypsilon va ajunge pe piaţă în vara lui 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.12.2010
Lancia va lansa pe piaţă generaţia nouă a modelului Ypsilon în vara lui 2011. Minionul va avea cinci uşi şi cele mai noi motorizări diesel şi benzină gândite de Fiat.

Anul viitor va fi unul foarte important pentru Lancia, care va ieşi la atac în segmentul mic cu o nouă generaţie a modelului Ypsilon. Miniona va sosi pe piaţă în luna iunie, declaraţia fiind făcută de însuşi Luca Napolitano, directorul Lancia, în cadrul Salonului Auto de la Bologna, deschis astăzi.

Noua generaţie Ypsilon va fi disponibilă în momentul lansării în varianta cu cinci uşi, primul contact al publicului cu modelul fiind programat în luna martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În vara anului viitor, odată cu lansarea în showroom-uri, Ypsilon va trebui să spele rapid păcatele generaţiei precedente, Fiat garantându-i modelului urban o reţetă de succes cu ajutorul motorizărilor TwinAir, Multijet şi MultiAir.

Tot în cadrul conferinţei organizate astăzi la Salonul Auto de la Bologna, oficialii Lancia au confirmat debutul a două noi modele în cursul anului viitor: un monovolum şi un nou sedan de top, ambele rezultate în urma parteneriatului cu Chrysler.

Familistul va avea la bază actualul Grand Voyager, iar sedanul va fi o copie europeană a noului Chrysler 300C.

Un an mai târziu, la sfârşitul lui 2012, italienii vor introduce şi un sedan mai mic, bazat pe noul Chrysler 200C şi botezat Flavia.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Dar noul model Lancia Musa cand apare?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru