Actuala generaţie Lancia Ypsilon va fi produsă până în 2013

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 11.12.2010
Actuala generaţie a lui lancia Ypsilon va primi un facelift la începutul anului viitor, iar producţia acesteia va fi prelungită până în 2013.

Constructorul italian Lancia va lansa în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor noua generaţie a modelului de oraş Ypsilon. De asemenea, există zvonuri conform cărora italienii vor prelungi producţia actualei generaţii până în 2013. Modelul va primi un facelift inspirat din designul lui Delta şi va fi lansat la scurt timp după prezentarea noii generaţii la Geneva.

Actualul model va primi o grilă nouă redesenată şi faruri pentru mersul pe timp de zi de tip LED. Mai mult decât atât, faceliftul actualei generaţii va primi numele de la Lancia Classic, pentru a nu fi confundat cu viitoarea generaţie a minionei italiene. Lancia Ypsilon Classic va avea un preţ de vânzare mai mic decât cel al noii generaţii pentru a se clasa în segmentul maşinilor accesibile ca preţ.

Via | Caradisiac

Comentarii (3)

  • slava domnului!
    4 0
  • @ Automarket
    A aparut prima imagine cu interiorul noului Chrysler 300 C ce va fi vandut in Europa sub brandul Lancia
    http://es.autoblog.com/photos/chrysler-300-2011-avances-y-filtraciones/3669252/
    9 0
  • Un fel de tico modern... oricum designul asta nou aduce a chinezarie... pff
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru