Lancia a prezentat două concepte misterioase pe site-ul său

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.05.2010
Designerii Lancia au prezentat schiţele a două concepte noi pe site-ul oficial al mărcii italiene. Din păcate pentru fanii mărcii, vehiculele din imagini au şanse mari să rămână doar concepte.

Italienii de la Lancia au prezentat o serie de ilustraţii pe site-ul oficial care prezintă două potenţiale modele viitoare. Printre acestea au fost strecurate şi câteva concepte din ultimii ani. Astfel, printre concepte deja cunoscute precum Fulvia Coupe şi Granturismo Stilnovo sunt prezente în galeria foto afişată pe site-ul producătorului italian şi conceptul unui coupe de la Lancia, alături de un potenţial înlocuitor al lui Ypsilon. Toate schiţele de design sunt realizate chiar de artiştii de la Centro Stile Fiat, divizia internă de design a concernului italian.

Printre aceste schiţe s-a "strecurat" şi un concept care prefigurează viitorul Ypsilon. Înlocuitorul lui Lancia Ypsilon are cinci uşi şi prezintă un design interesant, în ton cu ceea ce ne-a obişnuit marca italiană. Modelul prezintă acelaşi limbaj de design pe care îl afişează şi Delta, în timp ce păstrează notele stilistice care au caracterizat generaţia actuala a lui Ypsilon. Rămâne de văzut dacă vreuna din liniile prezente pe acest concept vor apărea în viitorul apropiat pe un model de producţie.

Din păcate pentru fanii Lancia, designerii italieni au obiceiul de a prezenta schiţele unor concepte interesante, unele având un design atrăgător, care nu vor ajunge niciodată în producţie.

Coupe-ul de la Lancia este încă un model interesant ale cărui şanse de debut în producţie sunt incerte. După cum puteţi vedea, câteva schiţe prezintă un coupe atrăgător şi elegant ce poartă sigla Lancia. Marca italiană nu a mai oferit un coupe de mulţi ani, iar debutul unui asemenea model ar putea atrage mulţi clienţi noi. Ultimul concept Lancia ce prefigura un coupe de producţie este Fulvia Coupe şi a fost prezentat în anul 2003. De atunci însă, modelul nu a văzut linia de producţie, iar designerii i-au creat un înlocuitor.

Via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • concept car
    aproape toate modele Lancia din ultimi ani au o trasatura comuna: ori le placi, ori le urasti..nu exista cale de mijloc!
    cred ca ultima Lancia frumoasa a fost Delta Integrale...
    5 0
  • klauss
    lancia
    ar fi interesant daca ar fi realizat prototipul care aduce cu Thesis. arata bestial
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru