FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noua generaţie Lancia Ypsilon

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.01.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului Lancia Ypsilon. Modelul de serie debutează în 2012.

Italienii de la Lancia pregătesc următoarea generaţie a lui Ypsilon. Modelul va debuta pe piaţa din Europa în vara anului viitor. Actuala generaţie Ypsilon este în fabricaţie din 2003 şi este fabricată la uzinele italiene de la Termini Imerese, Melfi şi Potenza. Modelul este oferit cu două motorizări pe benzină şi cu o unitate Multijet de 1.3 litri. Facelift-ul lui Ypsilon a debutat în octombrie 2006 şi beneficia de o serie de modificări estetice alături de o nouă paletă de culori şi echipamente opţionale noi.

Ypsilon este cel mai bine vândut model al celor de la Lancia. Italienii au realizat şi un monovolum în baza acestui model, pe care l-au numit Musa. La fel ca generaţiile precedente ale lui Ypsilon, noul model va triumfa prin design şi stil original. Inspiraţi probabil din programul de personalizare oferit pentru Fiat 500, cei de la Lancia ar putea oferi şi ei o ofertă similară de personalizare a unui model, în încercarea de a atrage clienţii care doresc să fie mai speciali şi au ceva mai mulţi bani în buzunar.

În ceea ce priveşte prototipul din imagini, putem observa o formă destul de prietenoasă, care ascunde o caroserie stilizată cât se poate de elegant. Deşi aspectul blocurilor optice este dificil de intuit, stopurile nu au avut cum să nu treacă neobservate, acestea având un aspect interesant.

Luneta şi uşa hayon-ului au o formă total diferită faţă de cele ale generaţiei actuale.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • in usa?
    pai si Musa si Ypsilon vor fi si in USA sub marca chrysler??????
    0 0
  • cand toti credeam ca am scapat de monstrii numiti ypsilon si musa....
    1 5
  • @yoyo,te rog, vorbeste in numele tau.
    dar daca suferi de dubla personalitate, atunci se explica sa vorbesti la plural.

    intrebarea mea e, care dintre voi a dictat si care a scris gogomania.
    2 1
  • la ce review-uri are masinuta asta cred ca ai fi printre putinii care au ceva bun de spus despre formele ei "apetisante"
    1 2
  • as fi preferat sa-ti aud parerea, nu a celorlalti
    personal o gasesc cel putin interesanta avand linii de design cu totul originale.

    si acum pot sa spun (in nume colectiv) ca suntem prea obisnuiti cu un design clasic si parca nu ne permitem sa o mai "luam pe aratura". Ori prejudecatile de genul prea feminina sau le place numai barbatilor, ori cine stie ne tin prea incorsetati in anumite limite.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru