Malaysia

Marti, 19 Martie 2013 | Formula 1

Lotus introduce în Malaysia update-uri pentru evacuare şi aripa faţă

Lotus va aduce o serie de update-uri experimentale în Malaysia pentru sistemul de evacuare şi o nouă aripă fată şi îşi propune să obţină a doua victorie din acest sezon.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Formula 1

VIDEO: Rezumatul primeleor şase curse ale sezonului 2012

BBC a publicat un scurt rezumat al primelor şase curse ale sezonului, care au fost câştigate de un număr record de şase piloţi.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Formula 1

Vettel sugerează că a ignorat ordinul de a abandona în Malaysia

Sebastian Vettel a lăsat să se înţeleagă că a ignorat în mod deliberat solicitarea echipei Red Bull de a abandona în finalul cursei de la Sepang.
Luni, 26 Martie 2012 | Formula 1

VIDEO: Ferrari sărbătoreşte victoria "emoţionantă" de la Sepang

Stefano Domenicali admite că victoria obţinută de Fernando Alonso în Malaysia a fost "emoţionantă" în condiţiile în care Ferrari nu deţine încă un monopost competitiv.
Luni, 26 Martie 2012 | Formula 1

Senna, entuziasmat după cursa de recuperare de la Sepang

Bruno Senna este încântat că a demonstrat în Malaysia că îşi merită locul în Formula 1 după ce a terminat pe locul şase o cursă în care la un moment dat a fost pe ultima poziţie.
Luni, 26 Martie 2012 | Formula 1

Hamilton: "Nu mă plâng de locul trei la Sepang"

Lewis Hamilton este mulţumit de locul trei obţinut în cursa din Malaysia, deşi admite că ar fi preferat să câştige cursa pe care a început-o în pole position.
Luni, 26 Martie 2012 | Formula 1

Perez: "Aş fi putut câştiga în Malaysia"

Sergio Perez este convins că ar fi putut câştiga cursa de la Sepang, însă admite că şi locul doi este unul foarte bun pentru o echipă precum Sauber.
Luni, 26 Martie 2012 | Formula 1

Alonso: "Este o victorie incredibilă, dar asta nu schimbă nimic"

Fernando Alonso a admis că victoria obţinută în Malaysia a venit ca o surpriză şi avertizează că Ferrari nu deţine încă un monopost capabil să continue sezonul în acest mod.
Duminica, 25 Martie 2012 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Malaysiei!

Fernando Alonso a câştigat la Sepang după ce a profitat de ploaia din startul cursei şi de o greşeală de pilotaj a lui Sergio Perez, care a demonstrat că putea obţine o victorie istorică pentru Sauber.
Duminica, 25 Martie 2012 | Formula 1

Cursa din Malaysia, întreruptă din cauza ploii

Marele Premiu al Malaysiei a fost întrerupt în turul 9 din cauza ploilor puternice şi a apei care s-a acumulat în sectorul doi al circuitului.
Sambata, 24 Martie 2012 | Formula 1

Alonso: "Ferrari nu va avea un monopost nou la Barcelona"

Fernando Alonso a dezvăluit că a avut defecţiuni la sistemul KERS în calificările de la Sepang şi a exclus posibilitatea ca Ferrari să aducă un monopost nou la Barcelona.
Sambata, 24 Martie 2012 | Formula 1

Red Bull: "Am pierdut supremaţia în calificări"

Red Bull a optat pentru o strategie diferită în alegerea pneurilor pentru Sebastian Vettel după ce echipa a admis că a pierdut supremaţia în calificări în favoarea rivalilor de la McLaren.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 24 Martie 2012 | Formula 1

Schumacher sugerează că poate termina pe podium în Malaysia

Michael Schumacher este încrezător că va fi capabil să continue formă bună arătată în calificări de la Sepang şi în cursa de duminică în care va pleca de pe locul trei.
Sambata, 24 Martie 2012 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Malaysiei!

McLaren va ocupa prima linie a grilei de start de la Sepang prin Lewis Hamilton şi Jenson Button, în timp ce Michael Schumacher va pleca de pe locul trei.
Sambata, 24 Martie 2012 | Formula 1

Ecclestone: "Am ajuns la o înţelegere cu majoritatea echipelor pentru Acordul Concorde"

Bernie Ecclestone a anunţat sâmbătă că a ajuns la un acord cu majoritatea echipelor pentru semnarea unui nou Acord Concorde, printre ele numărându-se Ferrari, Red Bull şi McLaren.
Sambata, 24 Martie 2012 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 3: Rosberg arată potenţialul Mercedes

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Sepang în faţa plutonului compact alcătuit din piloţii Red Bull şi Lotus.
Vineri, 23 Martie 2012 | Formula 1

Vettel: "Greu de spus dacă vom lupta pentru pole position"

Sebastian Vettel este circumspect în privinţa şanselor de a lupta pentru pole position în Malaysia, întrucât este nemulţumit de stabilitatea monopostului Red Bull Racing.
Vineri, 23 Martie 2012 | Formula 1

Raikkonen va fi penalizat cu cinci poziţii pe grilă în Malaysia

Kimi Raikkonen va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Malaysiei după ce a fost nevoit să înlocuiască cutia de viteze a monopostului Lotus.
Vineri, 23 Martie 2012 | Formula 1

Hamilton mizează pe un pole position la Sepang

Lewis Hamilton a admis că obiectivul său este să obţină pole position-ul la Sepang pentru a avea şanse cât mai bune să câştige cursa de duminică.
Vineri, 23 Martie 2012 | Formula 1

Mercedes suspectează Red Bull de încălcarea regulamentului pentru setarea motoarelor

Mercedes consideră că motorul Renault utilizat de Red Bull foloseşte mai mult de patru cilindri când pilotul nu apasă acceleraţia, lucru interzis de regulamentul tehnic.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull, Lotus, Williams, Vettel, Hamilton, Alonso, Sauber
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru