Malaysia

Vineri, 29 Martie 2013 | Formula 1

Sauber, impresionată de prestaţia lui Hulkenberg

Nico Hulkenberg a demonstrat la Sepang că merită să fie pilotul echipei Sauber, potrivit declaraţiilor şefei Monisha Kaltenborn.
Joi, 28 Martie 2013 | Formula 1

Mercedes laudă jocul de echipă al lui Rosberg de la Sepang

Mercedes l-a lăudat pe Nico Rosberg pentru decizia de a respecta ordinele de echipă de la Sepang şi de a nu-l depăşi pe Lewis Hamilton.
Joi, 28 Martie 2013 | Formula 1

Red Bull: "Conflictul s-a rezolvat, Webber şi Vettel au dat mâna"

Helmut Marko susţine că Red Bull a reuşit să rezolve conflictul dintre Sebastian Vettel şi Mark Webber de la Sepang în cadrul discuţiei care a avut loc la finalul cursei.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Formula 1

Hamilton: "Suntem cei mai aproape de Red Bull, puteam câştiga la Sepang"

Lewis Hamilton susţine că Mercedes deţine cel mai apropiat monopost de rivalii de la Red Bull şi crede că ar fi putut câştiga în Malaysia dacă nu avea probleme cu combustibilul.
Marti, 26 Martie 2013 | Formula 1

Briatore: "Webber trebuie să plece de la Red Bull"

Flavio Briatore crede că Mark Webber trebuie să plece de la Red Bull în 2014 şi îl acuză de slăbiciune pe şeful Christian Horner pentru că nu a fost capabil să gestioneze conflictul de la Sepang.
Marti, 26 Martie 2013 | Formula 1

Horner exclude plecarera lui Webber de la Red Bull

Christian Horner a exclus posibilitatea ca Mark Webber să părăsească Red Bull înainte de finalul sezonului după controversele cu Sebastian Vettel de la Sepang.
Marti, 26 Martie 2013 | Formula 1

Red Bull şi Hamilton se acuză reciproc că au un pilot numărul 1 în echipă

Helmut Marko şi Lewis Hamilton au avut un schimb dur de replici, acuzându-se reciproc că Mercedes şi, respectiv, Red Bull au un pilot numărul unu bine stabilit.
Marti, 26 Martie 2013 | Formula 1

McLaren: "Am progresat semnificativ în Malaysia"

McLaren considera că ar fi putut termina cu uşurinţă pe locurile trei şi cinci cursa de la Sepang, lucru care demonstrează că echipa a înregistrat progrese semnificative după problemele din Australia.
Luni, 25 Martie 2013 | Formula 1

Webber sugerează că s-a umplut paharul: "Mă voi gândi bine la viitorul meu"

Mark Webber a sugerat că incidentul cu Sebastian Vettel de la Sepang a fost picătura care a umplut paharul şi spune că se gândeşte la viitorul său în cadrul echipei Red Bull Racing.
Luni, 25 Martie 2013 | Formula 1

Alonso: "Adevărul despre unitatea Red Bull a ieşit la iveală"

Fernando Alonso crede că incidentul dintre Sebastian Vettel şi Mark Webber de la Sepang demonstrează că Red Bull nu este o echipă atât de unită pe cât se laudă.
Luni, 25 Martie 2013 | Formula 1

Lotus nu este îngrijorată de lipsa de formă din Malaysia

Lotus susţine că se aştepta să nu fie capabilă să repete constant victoria de la Melbourne şi atribuie prestaţia mai modestă din Malaysia echilibrului de forţe din Formula 1.
Luni, 25 Martie 2013 | Formula 1

Alonso: "Aş fi putut câştiga cursa de la Sepang"

Fernando Alonso consideră că ar fi avut şanse să câştige cursa de la Speang dacă nu ar fi abandonat în turul doi din cauza unei defecţiuni la aripa faţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Martie 2013 | Formula 1

Vettel regretă că a neglijat ordinele de echipă în drumul spre victorie

Sebastian Vettel şi-a cerut scuze pentru ignorarea ordinului de echipă după ce l-a depăşit pe Mark Webber pentru a obţine victoria în cursa de la Sepang.
Duminica, 24 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat dramatic cursa de la Sepang, Alonso a abandonat!

Sebastian Vettel a câştigat la Sepang după un duel memorabil cu coechipierul Mark Webber, în timp ce Lewis Hamilton a completat podiumul, iar Fernando Alonso a abandonat.
Duminica, 24 Martie 2013 | Formula 1

Red Bull şi Mercedes solicită revenirea la pneurile din 2012

Red Bull şi Mercedes fac presiuni pentru ca Pirelli să revină la pneurile utilizate anul trecut pentru că noile specificaţii provoacă o degradare excesivă pentru monoposturile cu o forţă de apăsare aerodinamică ridicată.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Piloţii nu vor avea semnalizare în cockpit nici la Sepang

FIA a anunţat că piloţii nu vor beneficia de semnalizare în cockpit pentru steaguri şi sistemul DRS nici în Malaysia, întrucât defecţiunea la sistemul de telemetrie nu a fost încă rezolvată.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Hamilton: "Strategia ne-a împiedicat să fim în pole position"

Lewis Hamilton crede că decizia de a nu utiliza un al doilea set de pneuri intermediare în Q3 l-a împiedicat să obţină pole position-ul în cursa de la Sepang.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Raikkonen, penalizat cu trei poziţii pe grila la Sepang

Kimi Raikkonen va pleca de pe locul 10 în cursa de la Sepang după ce a fost penalizat cu trei poziţii pentru blocarea lui Nico Rosberg în calificări.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Ferrari: "Nu ştim cât de rapizi vom fi în regim de cursă"

Felipe Massa şi Fernando Alonso sunt precauţi înaintea Marelui Premiu al Malaysiei şi insistă că nu ştiu cât de rapid va fi monopostul Ferrari în regim de cursă.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Vettel admite că a adoptat o strategie diferită pentru calificări

Sebastian Vettel a recunoscut că a utilizat o strategie diferită de rivali în calificări în aşteptarea ploii din sesiunea decisivă şi speră să câştige cursa de duminică.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull, Lotus, Williams, Vettel, Hamilton, Alonso, Sauber
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru