Malaysia

Sambata, 23 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a obţinut pe ploaie pole position-ul la Sepang!

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa din Malaysia după ce a fost cel mai rapid în calificările desfăşurate parţial pe ploaie şi va fi acompaniat în prima linie de Felipe Massa.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Lotus: "Raikkonen beneficiază de tratament preferenţial"

Lotus a dezvăluit că îi oferă lui Kimi Raikkonen tratament preferinţial din cauza faptului că regulamentul împiedică echipa să îi oferă acelaşi pachet lui Romain Grosjean.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente de la Sepang şi a fost urmat de Lewis Hamilton şi Adrian Sutil.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Hamilton: "Monopostul Mercedes a progresat în regim de cursă"

Lewis Hamilton este încrezător că Mercedes va obţine performanţe mai bune în cursa de la Sepang după ce a fost plăcut surprins de comportamentul monopostului în antrenamente.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Lotus, avantajată de testele Pirelli cu Renault R30?

Lotus gestionează cel mai bine noile pneuri Pirelli pentru că acestea au fost testate timp de un an cu Renault R30, monopost construit de asemenea la Enstone în 2010, potrivit presei.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Alonso vrea să fie în prima linie a grilei de start de la Sepang

Fernando Alonso şi-a stabilit ca obiectiv să ocupe o poziţie pe prima linie a grilei de start de la Sepang, însă admite că ritmul de cursă va fi mai important pentru rezultatul final.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Noi schimbări la Mercedes: Wolff preia atribuţiile lui Fry

Nick Fry va părăsi funcţia de CEO la Mercedes, iar atribuţiile sale vor fi preluate de directorul de motorsport Toto Wolff începând din luna aprilie.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Vettel şi Webber critică dur degradarea excesivă a pneurilor

Sebastian Vettel şi Mark Webber au lansat un atac dur la adresa pneurilor Pirelli, care în opinia lor se degradează prea repede pe circuitul de la Sepang.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Propunere: un set de pneuri suplimentar pentru antrenamente

O echipă de top le-a propus celor de la Pirelli să ofere un set de pneuri suplimentar pentru prima sesiune de antrenamente, întrucât piloţii evită să iasă pe circuit.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Raikkonen învinge picăturile de ploaie

Kimi Raikkonen a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Sepang, care a fost afectată de ploaie la jumătatea intervalului.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Webber, cel mai bun timp

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Joi, 21 Martie 2013 | Formula 1

Brawn: "Ferrari a avut cel mai rapid monopost la Melbourne"

Ross Brawn susţine că Ferrari a avut cel mai rapid monopost în prima cursă a sezonului, formă ascunsă de condiţiile de trafic şi strategiile pentru opririle la boxe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Martie 2013 | Formula 1

Hamilton: "Puteam lupta pentru pole position cu Red Bull în Australia"

Lewis Hamilton crede că ar fi fost capabil să lupte cu Red Bull pentru pole position la Melbourne dacă circuitul era complet uscat şi spune că monopostul Mercedes nu şi-a atins potenţialul.
Joi, 21 Martie 2013 | Formula 1

McLaren aduce update-uri experimentale la Sepang

McLaren va aduce câteva update-uri experimentale în Malaysia cu care speră să rezolve problemele pe care monopostul le are cu degradarea pneurilor.
Joi, 21 Martie 2013 | Formula 1

Alonso: "Putem lupta cu Lotus pentru un podium în Malaysia"

Fernando Alonso consideră că Ferrari va fi capabilă să lupte cu Lotus în cursa de la Sepang, însă spune că obiectivul este o simplă prezenţă pe podium.
Joi, 21 Martie 2013 | F1 TOP

Avancronică Malaysia - Regele furtunii

Marele Premiu al Malaysiei ar putea evidenţia o altă ordine pe grila de start decât în Australia, însă furtunile prognozate pentru fiecare zi de vineri până duminică au potenţialul de a produce surprize.
Joi, 21 Martie 2013 | Formula 1

Red Bull: "Pneurile, principalul motiv pentru care nu am câştigat în Australia"

Red Bull consideră că degradarea rapidă a pneurilor l-a împiedicat pe Sebastian Vettel să lupte pentru victorie în Australia, însă echipa a identificat deja o soluţie.
Miercuri, 20 Martie 2013 | Formula 1

Hulkenberg va utiliza un nou şasiu în Malaysia

Sauber a confirmat că Nico Hulkenberg va utiliza un nou şasiu în Marele Premiu al Malaysiei după defecţiunea tehnică suferită la Melbourne.
Miercuri, 20 Martie 2013 | Formula 1

Piloţii vor avea două zone DRS pe circuitul de la Sepang

FIA a stabilit două zone pentru activarea sistemului DRS pe circuitul de la Sepang, fiecare urmând să aibă propriul punct de detecţie.
Marti, 19 Martie 2013 | Formula 1

Pirelli anticipează trei opriri la boxe în Malaysia

Pirelli susţine că piloţii vor efectua câte trei opriri la boxe în cursa de la Sepang, însă furtunile prognozate pentru duminică ar putea schimba radical situaţia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull, Lotus, Williams, Vettel, Hamilton, Alonso, Sauber
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru