Megane

Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Renault Megane este primul model din istoria Renault care va fi și hibrid, și RS

Oficialii Renault au confirmat ieri la Salonul Auto de la Frankfurt că noua generație Renault Megane va avea atât o versiune hibridă diesel-electric, cât și o versiune de performanță RS.
Luni, 07 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault Megane a ajuns la a patra generație: primele imagini oficiale

La două decenii de la lansarea primului Megane, Renault a prezentat primele imagini oficiale ale celei de-a patra generații. Modelul va fi prezentat public la Frankfurt.
Miercuri, 05 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Cum va arăta noul Renault Megane? Diferenţe între ipotezele de design franceze şi cele britanice

Presa britanică şi cea franceză nu cad la înţelegere în ceea ce priveşte designul viitorului Renault Megane, care va vedea lumina zilei în această toamnă. va prelua megane designul lui Kadjar sau se va baza pe estetica prezentată de noul Renault Talisman?
Miercuri, 26 Martie 2014 | Intern

Preţuri Renault Megane facelift în România: plecare de la 14.100 de euro pentru 1.6 benzină de 110 CP

Al doilea facelift operat celei de-a treia generaţii Renault Megane este disponibil în România începând cu acestă lună. Modelul primeşte atât schimbări estetice, cât şi noi motorizări şi echipamente şi versiuni de echipare. Preţurile scad cu până la 400 de euro faţă de vechea gamă.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Megane vine la Frankfurt cu un nou facelift

Gama Renault Megane a primit un nou facelift, mai pronunţat decât cel aplicat anterior. Restilizarea aplică noua identitate de design a mărcii şi pe gama de hatchback-uri compacte.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Modele noi

RenaultSport Megane Estate GT, o versiune de 220 CP a break-ului compact

Francezii de la RenaultSport au dezvoltat o versiune limitată a lui Megane Estate GT Line, oferită cu motorul 2.0 Turbo al lui Megane RS. Ediţia specială va fi oferită pe numeroase pieţe din Europa.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Megane va avea un nivel superior al calităţii percepute

Anthony Lo, şeful departamentului de design exterior de la Renault, spune că noua generaţie a lui Megane nu se va schimba dramatic, dar va creşte din punct de vedere calitativ.
Miercuri, 15 August 2012 | Intern

Renault România a premiat medaliații de la Olimpiadă cu 16 automobile

Renault România a premiat medaliații de la Jocurile Olimpice de la Londra cu 16 automobile. În funcție de medalia obținută, sportivii au primit un model Twingo, Megane sau Latitude.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Renault vrea să reinventeze marca Alpine

Pe lângă anunţul legat de intenţiile de înfiinţare a mărcii de nişă Alpine, cei de la Renault au dezvăluit faptul că Megane şi Scenic vor primi un facelift în următorul an, iar înlocuitorul lui Laguna debutează în termen de trei ani.
Marti, 30 August 2011 | Modele noi

Renault a lansat o ediţie limitată a lui Megane RS: Monaco Grand Prix

Renault va construi doar 50 de exemplare ale ediţiei limitate Monaco Grand Prix a lui Megane RS. Motorul 2.0 Turbo al modelului dezvoltă 250 CP şi 340 Nm, la fel ca versiunea standard.
Sambata, 16 Octombrie 2010 | General

Jandarmeria franceză va patrula alături de Megane RS

Constructorul Renault va livra 70 de exemplare Megane RS pentru Jandarmeria franceză. Acestea au special modificate şi vor putea fi admirate pe strazi începând cu luna decembrie a anului acesta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Intern

Renault a lansat noul Megane RS în România

Renault România a lansat astăzi versiunea Renault Sport a celei de-a treia generaţie Megane. Preţul de lansare este de 23.600 de euro cu toate taxele incluse.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Renault a prezentat la Geneva noua generatie a lui Megane CC

Renault a prezentat astazi noua generatie a lui Megane CC. Acesta dispune de acoperis pliabil din sticla si de noua transmisie automata EDC.
Marti, 09 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Primul clip de prezentare al lui Renault Megane CC

Renault a lansat primul clip de prezentare al noului sau coupe-cabriolet bazat pe Megane. Modelul francez este surprins in timp ce renunta la acoperisul de sticla intr-un studio.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini cu Renault Megane CC

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale lui Renault Megane CC. La fel ca in cazul generatiei precedente, modelul are un acoperis retractabil din metal.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Fotospion

SPIONAT: Megane CC se pregateste de lansarea oficiala

Noul Megane CC este testat de inginerii Renault, care il pregatesc de marea lansare de la Geneva.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Intern

Renault a lansat Megane break si noul Scenic in Romania

Renault Megane Sport Tourer si noua gama Scenic au fost lansate in Romania. Modelele pleaca de la 15.100, respectiv 15.899 de euro, insa oferta de lansare le scade preturile cu inca 1400 de euro pentru fiecare.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Modele noi

Dacia va lansa un model electric cand bateriile vor fi ieftine

Directorul regiunii Euromed de la Renault a dezvaluit faptul ca Dacia va crea un model electric atunci cand pretul acumulatorilor va fi extrem de scazut.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru