Megane

Luni, 01 Aprilie | Industrie

Renault Megane nu va mai primi o generație nouă. Producția va lua sfârșit în această lună

Renault Megane, modelul compact al mărcii franceze, va fi retras din fabricație până la finalul lunii aprilie. Modelul nu va primi un înlocuitor direct, iar numele Megane va continua să fie vândut doar sub forma unui crossover electric.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Industrie

Hot hatch-ul Renault Megane RS ar putea fi scos din producție în 2023

Potrivit unei surse neoficiale, Renault Megane RS, modelul de performanță al compactei franceze, va fi scos din producție în 2023. Informația a fost oferită de către managerul general al diviziei Renault Australia.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Renault lansează ediția specială E-Tech Engineered pentru Clio, Captur, Megane și Arkana

Renault a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Clio, Captur, Megane și Arkana, numită E-Tech Engineered. Toate modelele sunt echipate cu motoare hibride, iar noua ediție adaugă o vopsea specială cu accente aurii, inspirate de noul model electric Renault Megane E-Tech.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri Renault Megane facelift în România: modelul de clasă compactă pornește de la 16.300 de euro

Renault a publicat lista de prețuri a lui Megane facelift pentru piața din România. Cea mai accesibilă variantă a hatchback-ului compact pornește de la 16.300 de euro, în timp ce prețurile pentru break-ul francezilor încep de la 17.000 de euro.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Renault Megane ar putea fi transformat într-un crossover: "Luca de Meo vrea să modifice silueta pentru a adăuga mai multă valoare"

Renault Megane ar putea fi transformat într-un crossover pentru a genera o creștere a vânzărilor, potrivit mai multor surse din cadrul constructorului francez. Propunerea a venit din partea CEO-ului Luca de Meo.
Marti, 23 Iunie 2020 | Industrie

Renault și Nissan, acuzate că au manipulat emisiile pentru 1.3 milioane de mașini în Marea Britanie: ar fi afectate modele precum Clio, Megane, Captur, Juke sau Qashqai

O firmă de avocatură acuză Renault și Nissan că ar fi manipulat emisiile pentru aproximativ 1.3 milioane de mașini din Marea Britanie, folosind dispozitive ilegale. Afectate ar fi modele precum Clio, Captur, Megane, Juke, Qashqai sau X-Trail, ce au fost produse între 2009 și 2018. Avocații spun că fiecare client are dreptul la despăgubiri de 5.000 de lire sterline. Nissan a respins toate acuzațiile.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Renault va închide 4 fabrici din Franța și va elimina 5 modele din gamă

Renault se pregătește să închidă 4 fabrici din Franța și să elimine până la 5 modele din gamă, într-un efort major de reducere a costurilor, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa internațională. Aceste măsuri ar putea fi însă evitate, în condițiile în care Renault ar fi obținut un împrumut garantat de stat de 5 miliarde de euro.
Luni, 04 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre planurile Renault pentru Megane: noua generație nu va mai avea versiune break, dar va include și un crossover

Noua generație Renault Megane nu va mai avea versiune break, însă gama va fi completată de un crossover poziționat între Captur și Kadjar, potrivit unor informații neoficiale.
Duminica, 26 Aprilie 2020 | General

Viitor incert pentru Renault Megane: investițiile destinate modelului de clasă compactă ar putea fi direcționate către gama de electrice

Viitorul lui Renault Megane în gama producătorului francez este pus sub semnul întrebării. Conform unor informații recente, investițiile destinate dezvoltării modelului de clasă compactă ar putea fi redirecționate către gama de vehicule electrice.
Luni, 03 Februarie 2020 | Modele noi

Imagini și informații tehnice despre Renault Megane facelift: modelul compact primește versiune plug-in hybrid de 160 de cai putere

Renault Megane a primit cu facelift a cărui noutate principală este introducerea unei versiuni plug-in hybrid de 160 de cai putere cu autonomie electrică de 50 de kilometri, pe lângă o serie de sisteme de asisitență.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault vrea o mașină electrică de mărimea lui Megane: “Clienții din segmentul compact au nevoie de mai multă autonomie”

O mașină electrică de dimensiunile modelului Megane este esențială pentru planurile Renault de creștere pe acest segment în Europa, potrivit unui anunț făcut de Gilles Normand, directorul diviziei de vehicule electrice în cadrul constructorului francez.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Detalii despre versiunile hibride Renault: motor pe benzină de 1.6 litri, două motoare electrice și autonomie de 50 de kilometri

Versiunile hibride ale lui Renault Clio, Megane și Captur vor fi echipate cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice, iar autonomia în regim electric va ajunge la 50 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noutăți în gama Renault pentru 2020: Clio va primi versiune hibridă, iar Megane și Captur vor avea variante plug-in hybrid

Renault Clio va primi o variantă hibridă, în timp ce Megane și Captur vor beneficia de versiuni plug-in hybrid începând din 2020, o dată cu lansarea noilor generații.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Modele noi

Renault Megane primește un nou motor pe benzină: unitatea de 1.6 litri și 165 CP este cuplată cu o cutie de viteze automată cu 7 trepte

Renault Megane poate fi comandat de acum și într-o versiune cu un motor pe benzină de 1.6 litri și 165 de cai putere care este cuplat cu o cutie de viteze automată cu 7 trepte.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Modele noi

Calendarul Renault pe 2017: Captur facelift în primăvară, Megane RS în toamnă

Cele două mari lansări Renault de anul viitor sunt facelift-ul operat pe Captur și versiunea sportivă a lui Megane. Între acestea se infiltrează și lansarea de piață a SUV-ului Koleos, care va fi disponibil în noua sa generație în primăvara lui 2017.
Marti, 06 Decembrie 2016 | Modele noi

Cadou de Moș Nicolae de la Renault: Megane GT diesel vine cu 165 CP și direcție integrală 4Control

Renault a anunțat prețurile celei mai puternice versiuni diesel disponibile pe actuala generație Megane. Noul Megane GT 1.6 dCi de 165 de cai putere este disponibil de la 24.250 de euro.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Industrie

Renault Clio şi Megane vor rămâne fără motorizări diesel: "Duritatea testelor de emisii va scoate unităţile de pe piaţă"

Renault anticipează că modele subcompacte şi compacte precum Clio şi Megane nu vor mai putea utiliza motoare diesel din cauza înăspririi testelor pentru emisii după scandalul Dieselgate.
Joi, 17 Martie 2016 | Intern

Prețuri excelente pentru noul Renault Megane în raport cu adversarii direcți: start de la 14.800 de euro în România

Cea de-a patra generație Renault Megane poate fi comandată în showroom-urile Renault începând cu 21 martie 2016. Renault adoptă o politică de prețuri mici în raport cu adversarii direcți, dar plusează la capitolul tehnologie și dotări.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Versiunea sportivă a break-ului Megane Estate este aici

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Geneva și o variantă spoortiva a versiunii break a noului Megane.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO. Noul Megane are de acum și o versiune break: faceți cunoștință cu noul Renault Megane Estate

Salonul Auto de la Geneva a fost gazda dezvelirii versiunii break a noii generații Megane. Modelul francez promite cel mai lung spațiu de încărcare din segment și vine în premieră cu sistem de direcție integrală 4Control.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru