Melbourne

Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Buemi, incantat sa obtina puncte la cursa de debut

Sebastien Buemi a fost incatat de debutul sau in Formula 1, dupa ce a castigat doua puncte in urma penalizarii suferite de Jarno Trulli.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Cel mai bun rezultat din istorie pentru Force India

Adrian Sutil si Vijay Mallya au salutat cel mai bun rezultat din istorie pentru Force India, dupa locul 9 obtinut in MP al Australiei.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Trulli, dezamagit de penalizarea suferita la Melbourne

Jarno Trulli este dezamagit ca a ratat prezenta in puncte dupa ce a fost penalizat cu 25 de secunde in Marele Premiu al Australiei, in timp ce Timo Glock lauda echipa pentru rezultatul excelent obtinut dupe ce a plecat din pitlane.
Luni, 30 Martie 2009 | Formula 1

Hamilton: "Strategia noastra a fost perfecta"

Lewis Hamilton nu se astepta sa obtina 6 puncte in cursa de la Melbourne, admitand ca monopostul McLaren nu este inca la un standard foarte ridicat.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Brawn: "Nu am cuvinte sa descriu victoria"

Ross Brawn a ramas fara cuvinte dupa victoria de senzatie obtinuta de Jenson Button pe circuitul Albert Park din Melbourne.
Luni, 30 Martie 2009 | Formula 1

Barrichello: "Monopostul Brawn GP este foarte puternic"

Rubens Barrichello a laudat caracteristicile monopostului BGP 001 dupa ce acesta a ramas intact in urma numeroaselor coliziuni din timpul cursei.
Luni, 30 Martie 2009 | Formula 1

Button, incantat dupa victoria de prestigiu de la Melbourne

Jenson Button s-a declarat incantat de performanta obtinuta in Marele Premiu al Australiei si spera sa repte rezultatul in cursa de la Sepang.
Duminica, 29 Martie 2009 | Formula 1

Trulli pierde podiumul in favoarea lui Hamilton

Jarno Trulli a fost penalizat cu 25 de secunde pentru ca l-a depasit pe Lewis Hamilton in timp ce safety car-ul rula pe pista, campionul mondial urcand astfel pe locul 3.
Duminica, 29 Martie 2009 | Formula 1

Trulli este investigat de comisarii de cursa

Jarno Trulli este in pericol sa piarda locul 3 obtinut in Marele Premiu al Australiei din cauza faptului ca l-a depasit pe Lewis Hamilton in timp ce safety car-ul era prezent pe pista.
Duminica, 29 Martie 2009 | F1 TOP

Australia, cursa: Brawn GP, dubla incredibila la Melbourne!

Jenson Button a castigat fara emotii Marele Premiu al Australiei, in timp ce Rubens Barrichello a terminat pe 2 dupa accidentul dintre Kubica si Vettel cu numai trei tururi inainte de final.
Sambata, 28 Martie 2009 | Formula 1

Toyota a fost exclusa din calificari!

Timo Glock si Jarno Trulli au fost exclusi din calificarile pentru Marele Premiu al Australiei dupa ce FIA a anuntat ca aripa spate a monopostului TF109 incalca regulamentul tehnic!
Sambata, 28 Martie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Calificarile pentru Marele Premiu al Australiei

Va prezentam o galerie foto cu cele mai interesante momente din timpul calificarilor pentru Marele Premiu al Australiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Trulli, dezamagit de calificari

Jarno Trulli este dezamagit de prestatia din calificari, in timp ce Timo Glock este optimist ca poate face o cursa buna in Australia.
Sambata, 28 Martie 2009 | Formula 1

Hamilton a fost retrogradat pe ultimul loc al grilei

Lewis Hamilton a fost retrogradat pe ultimul loc al grilei de start pentru Marele Premiu al Australiei dupa ce a schimbat cutia de viteze a monopostului MP4-24.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Kubica: "Nu-i puteam bate pe Brawn GP"

Robert Kubica spune ca nu a avut nicio sansa sa ii invinga pe Brawn GP in calificari si recunoaste superioritatea echipelor Toyota si Williams.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Alonso anticipa un rezultat slab in calificari

Fernando Alonso sustine ca nu este surpins de forma foarte slaba a echipei Renault la Melbourne, dupa ce a obtinut doar locul 12 pe grila de start.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Vettel, surprins de locul 3 din calificari

Sebastian vettel a dezvaluit ca este surprins de locul 3 ocupat in calificarile pentru Marele Premiu al Australiei dupa numeroasele probleme tehnice din acest weekend.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Barrichello: "Am ratat pole-ul din cauza monopostului"

Rubens Barrichello spune ca a ratat ocazia de a obtine pole position-ul in Marele Premiu al Australiei din cauza caracterului subvirator al monopostului BGP 001 in ultima parte a calificarilor.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 Short

Button nu se astepta sa obtina pole position-ul

Jenson Button nu a anticipat ca va pleca primul pe grila de start in cursa de la Melbourne, insa crede ca rezultatul reprezinta o recompensa pentru echipa sa.
Sambata, 28 Martie 2009 | F1 TOP

Australia, calificari: Button si Barrichello, prima linie a grilei de start!

Brawn GP a confirmat forma excelenta din aceasta iarna si ocupa prima linie a grilei de start in Marele Premiu al Australiei prin Jenson Button si Rubens Barrichello!

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru