Melbourne

Miercuri, 25 Martie 2009 | Formula 1

Heidfeld va concura cu KERS, Kubica fara KERS

Potrivit unor informatii neoficiale, Nick Heidfeld va utiliza sistemul KERS in Marele Premiu al Australiei, in timp ce Robert Kubica va concura fara aceasta tehnologie.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

BMW va decide sambata daca utilizeaza KERS in Australia

Christian Klien a dezvaluit ca BMW-Sauber va decide vineri sau cel tarziu sambata daca va utiliza sistemul KERS in Marele Premiu al Australiei.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Formula 1

Statistici pentru Marele Premiu al Australiei

Va prezentam cateva statisitici pentru Marele Premiu al Australiei care se va desfasura in acest weekend pe circuitul de la Albert Park.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Buemi, pregatit pentru cursa de debut in F1

Sebastien Buemi spune ca este pregatit sa debuteze in Formula 1 si crede ca ploaia l-ar putea avantaja sa obtina un rezultat mai bun in prima cursa.
Marti, 24 Martie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Echipele au ajuns la Melbourne!

Va prezentam primele imagini surprinse marti pe circuitul de la Melbourne, odata cu debarcarea echipelor pe continentul australian.
Marti, 24 Martie 2009 | Formula 1

Iata cum va fi vremea la Melbourne!

Prima cursa a sezonului 2009 se va disputa cel mai probabil pe o vreme calda si insorita, potrivit ultimelor informatii meteo.
Marti, 24 Martie 2009 | Formula 1

Haug: "McLaren va utiliza KERS la Melbourne"

McLaren va folosi sistemul KERS in Marele Premiu al Australiei pe ambele monoposturi ale echipei, potrivit declaratiilor lui Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Raikkonen evita sa faca predictii pentru 2009

Kimi Raikkonen considera ca testele din aceasta iarna nu sunt concludente si evita sa faca predictii pentru sezonul 2009, insa spune ca noul monopost Ferrari il avantajeaza comparativ cu cel de anul trecut.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Symonds: "Monopostul Renault este capabil sa castige curse"

Pat Symonds crede ca Renault beneficiaza de un monopost capabil sa lupte pentru victorii in sezonul care va incepe la finalul acestei saptamani.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Alonso: "Vrem sa luptam pentru titlu in 2009"

Fernando Alonso a dezvaluit ca Renault isi propune sa lupte pentru titlul mondial in 2009, insa Nelson Piquet Jr este precaut in a face predictii inaintea cursei de duminica.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Toyota mizeaza pe un podium in Australia

John Howett spune ca Toyota isi propune sa termine pe podium Marele Premiu al Australiei din acest an, iar Timo Glock si Jarno Trulli sunt increzatori ca monopostul TF109 este capabil de o asemenea performanta.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Circuitul de la Melbourne a fost modificat

FIA a anuntat ca organizatorii Marelui Premiu al Australiei au modificat circuitul de la Melbourne ca urmare a accidentului suferit anul trecut de Timo Glock.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Martie 2009 | F1 Short

Barrichello nu exclude o victorie in Australia

Rubens Barrichello sustine ca Brawn GP este capabila sa castige prima cursa a sezonului, dupa rezultatele excelente obtionute in testele din aceasta iarna.
Sambata, 21 Martie 2009 | Formula 1

Ferrari va concura cu KERS la Melbourne

Scuderia Ferrari a decis sa utilizeze sistemul de recuperare a energiei in Marele Premiu al Australiei de la finalul saptamanii viitoare.
Sambata, 21 Martie 2009 | F1 Short

Brawn: "Avem un monopost bun"

Ross Brawn sustine ca echipa sa beneficiaza de un monopost bun si priveste cu incredere Marele Premiu al Australiei din weekendul viitor.
Sambata, 21 Martie 2009 | F1 Short

Rosberg: "Vrem mai multe podiumuri in 2009"

Nico Rosberg spune ca Williams isi propune sa obtina mai multe podiumuri in sezonul 2009, desi admite ca monoostul FW31 nu este inca acolo unde si-ar dori.
Vineri, 20 Martie 2009 | Formula 1

Alegerea pneurilor va fi mai dificila in 2009

Oficialii furnizorului de pneuri Bridgestone explica de ce pilotilor le va fi mai greu sa aleaga cauciucurile potrivite in sezonul 2009.
Vineri, 20 Martie 2009 | F1 Short

Fisichella dezvaluie secretul succesului la Melbourne

Giancarlo Fisichella, castigatorul cursei de la Melbourne din 2005, explica modul in care pilotii trebuie sa piloteze pe circuitul Albert Park pentru a inregistra performante notabile.
Vineri, 20 Martie 2009 | F1 Short

Buemi: "Monopostul Toro Rosso este rapid si competitiv"

Sebastien Buemi spune ca monopostul STR4 a fost rapid si competitiv in testele din aceasta iarna si isi propune ca la debutul sau in F1 sa treaca linia de sosirein MP al Australiei.
Miercuri, 18 Martie 2009 | Formula 1

Renault va utiliza sistemul KERS in Australia

Renault este prima echipa care confirma ca va folosi sistemul KERS in prima cursa a sezonului de la Melbourne.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru