Mercedes-Benz

Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Acesta este Mercedes-Benz GLE facelift: versiune plug-in hybrid cu 109 kilometri autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul GLE și GLE Coupe facelift. SUV-ul propune o gamă de motorizări complet electrificată, iar clienții vor avea la dispoziție o versiune plug-in hybrid nouă.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQS SUV în România: start de la 128.550 de euro

SUV-ul electric Mercedes-Benz EQS poate fi comandat acum și în România. Disponibil în 3 versiuni, acesta pornește de la 128.250 de euro.
Sambata, 28 Ianuarie 2023 | Industrie

Sistemul de conducere autonomă de nivel 3 al celor de la Mercedes-Benz a fost omologat în SUA

Sistemul de conducere autonomă, Drive Pilot, al celor de la Mercedes-Benz a fost aprobat pentru folosirea pe drumurile publice din statul Nevada, în SUA.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE facelift. Debut în 31 ianuarie

Constructorul din Stuttgart a publicat o imagine teaser cu viitorul GLE facelift. Debutul este programat pentru data de 31 ianuarie.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Economic

După muncă și răsplată: Mercedes-Benz oferă un bonus de 7.300 de euro angajaților

Circa 93.000 de angajați ai Mercedes-Benz, din Germania, vor primi un bonus de 7.300 de euro odată cu salariul aferent lunii aprilie. Este cel mai mare bonus de până acum, anunță constructorul din Stuttgart.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz CLA facelift debutează cu motoare electrificate și două versiuni AMG

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul CLA facelift, care aduce un design revizuit al modelului compact, precum și motorizări noi, electrificate. Alături de acestea, noul CLA primește mai mult echipament în dotarea standard, iar modelul este disponibil și în două versiuni de performanță AMG.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | General

Mercedes-AMG are un CEO nou: Michael Schiebe deține o funcție de conducere în Consiliul de Administrație

Divizia de performanță Mercedes-AMG va avea un CEO nou începând din această primăvară. Michael Schiebe, care deține o funcție importantă în cadrul Consiliului de Administrație Mercedes-Benz, îi va lua locul lui Philipp Schiemer. Noul CEO își va începe noua activitate în 1 martie.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Mercedes-Benz CLA facelift. Debut în 18 ianuarie

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu noul CLA facelift. Acesta va fi prezentat în 18 ianuarie.
Sambata, 14 Ianuarie 2023 | Intern

Galeria Țiriac Collection s-a îmbogățit cu două exemplare clasice Mercedes-Benz 600

Galeria Țiriac Collection tocmai a adăugat în colecția sa două exemplare clasice ale celebrului model de lux Mercedes-Benz 600. Unul dintre acestea este o limuzină Pullman fabricată în 1969. Cele două mașini vor putea fi admirate de vizitatori în acest weekend.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz ar urma să renunțe la numele EQ pentru viitoarele sale modele electrice

Potrivit unor informații apărute în presă, Mercedes-Benz ar urma să nu mai folosească numele EQ pentru viitoarele sale modele electrice. Astfel, constructorul german va simplifica numele modelelor electrice, iar numele EQ va dispărea în 2024.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

Vânzări 2022: BMW rămâne în fruntea clasamentului premium. Mercedes-Benz, locul 2

Constructorul din Munchen își păstrează prima poziție în clasamentul premium al mărcilor germane, la finalul anului 2022. La distanță mică, Mercedes-Benz ocupă poziția secundă.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Siguranta

Încă un recall la Mercedes-Benz: peste 323.000 de SUV-uri, rechemate din cauza acumulării de apă lângă pompa de combustibil

Mercedes-Benz este forțat din nou să inițieze o campanie de rechemare amplă. De data aceasta sunt afectate peste 323.000 de SUV-uri Clasa M și Clasa GLE, produse între 2011 și 2019. Problema constă în acumularea de apă lângă pompa de combustibil, iar aceasta poate duce la oprirea subită a motorului în mers.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 123.000 de mașini. Probleme cu trapele, care se pot desprinde în mers

Mercedes-Benz a fost nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru circa 123.000 de mașini după ce a fost descoperită o problemă la mai multe vehicule echipate cu trapă. Problema afectează mai multe modele construite între 2001 și 2011, de la Clasa C până la Clasa CLS.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service un singur exemplar Clasa S, din cauza bordului instalat necorespunzător

Constructorul german de automobile recheamă în service un singur exemplar Clasa S, fabricat în 2022, și comercializat pe piața din SUA. Din câte se pare, bordul a fost instalat necorespunzător.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | General

Pachet Manufaktur pentru Mercedes-Benz EQS: culori noi și tapițerie specială

Mercedes-Benz a lansat pachetul de personalizare Manufaktur pentru modelul electric EQS. Acesta aduce o paletă nouă de culori pentru exterior și interior, cât și tapițerie specială în habitaclu.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQE SUV în România: start de la 92.000 de euro

Modelul cu zero emisii Mercedes-Benz EQE SUV poate fi comandat și la noi în țară. Disponibil cu patru motorizări, acesta pornește de la 91.850 de euro.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz va construi motoare electrice în România din 2024

Mercedes-Benz a dezvăluit un plan nou prin care va fi sporită producția de motoare și baterii la uzinele sale pentru modelele electrice din gamă. Uzina de la Sebeș va construi motoare electrice începând din 2024.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Mercedes-Maybach Clasa S Haute Voiture: doar 150 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru Clasa S, numită Haute Voiture. Noul model care poartă sigla Maybach vine cu o vopsea specială, inspirată din lumea modei, iar mașina va fi construită în doar 150 de exemplare.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG prezintă noul AMG GT2, o mașină de 707 cai putere construită pentru circuit

Mercedes-AMG a dezvăluit oficial noul AMG GT2, un model creat special pentru circuit. Noul model dispune de un motor de 707 cai putere și de componente specifice pentru competiție. Mașina va debuta pe circuit în sezonul 2023.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz deschide primul său showroom exclusiv pentru mașini electrice

Divizia de mașini electrice Mercedes EQ și-a deschis oficial primul său showroom cu modele exclusiv electrice. Noul dealer se află în Japonia, iar acolo sunt expuse 5 modele cu zero emisii din gama Mercedes EQ.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru