Mercedes-Benz

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 123.000 de mașini. Probleme cu trapele, care se pot desprinde în mers

Mercedes-Benz a fost nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru circa 123.000 de mașini după ce a fost descoperită o problemă la mai multe vehicule echipate cu trapă. Problema afectează mai multe modele construite între 2001 și 2011, de la Clasa C până la Clasa CLS.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service un singur exemplar Clasa S, din cauza bordului instalat necorespunzător

Constructorul german de automobile recheamă în service un singur exemplar Clasa S, fabricat în 2022, și comercializat pe piața din SUA. Din câte se pare, bordul a fost instalat necorespunzător.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | General

Pachet Manufaktur pentru Mercedes-Benz EQS: culori noi și tapițerie specială

Mercedes-Benz a lansat pachetul de personalizare Manufaktur pentru modelul electric EQS. Acesta aduce o paletă nouă de culori pentru exterior și interior, cât și tapițerie specială în habitaclu.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQE SUV în România: start de la 92.000 de euro

Modelul cu zero emisii Mercedes-Benz EQE SUV poate fi comandat și la noi în țară. Disponibil cu patru motorizări, acesta pornește de la 91.850 de euro.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz va construi motoare electrice în România din 2024

Mercedes-Benz a dezvăluit un plan nou prin care va fi sporită producția de motoare și baterii la uzinele sale pentru modelele electrice din gamă. Uzina de la Sebeș va construi motoare electrice începând din 2024.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Mercedes-Maybach Clasa S Haute Voiture: doar 150 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru Clasa S, numită Haute Voiture. Noul model care poartă sigla Maybach vine cu o vopsea specială, inspirată din lumea modei, iar mașina va fi construită în doar 150 de exemplare.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG prezintă noul AMG GT2, o mașină de 707 cai putere construită pentru circuit

Mercedes-AMG a dezvăluit oficial noul AMG GT2, un model creat special pentru circuit. Noul model dispune de un motor de 707 cai putere și de componente specifice pentru competiție. Mașina va debuta pe circuit în sezonul 2023.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz deschide primul său showroom exclusiv pentru mașini electrice

Divizia de mașini electrice Mercedes EQ și-a deschis oficial primul său showroom cu modele exclusiv electrice. Noul dealer se află în Japonia, iar acolo sunt expuse 5 modele cu zero emisii din gama Mercedes EQ.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes-AMG S63 E Performance este o limuzină PHEV cu 802 CP

Acesta este noul Mercedes-AMG S63 E Performance sau, cu alte cuvinte, cel mai puternic Clasa S (de serie) din istorie. Limuzina germană a primit un sistem de propulsie plug-in hybrid, care dezvoltă în total 802 CP.
Vineri, 02 Decembrie 2022 | Concepte

Am văzut pe viu noul concept electric Mercedes-Benz EQT Marco Polo

Automarket a fost invitată la Frankfurt pentru a admira pe viu noul concept electric Mercedes-Benz EQT Marco Polo. Versiunea de serie va debuta în a doua jumătate a lui 2023.
Vineri, 02 Decembrie 2022 | Modele noi

Am văzut pe viu noul Mercedes-Benz EQT. 5 lucruri despre versiunea electrică a Clasei T

La invitația celor de la Mercedes-Benz, Automarket a zburat la Frankfurt pentru a se întâlni cu noul EQT. Sau, cu alte cuvinte, versiunea cu zero emisii a Clasei T. Tot aici, ne-am jucat cu modulul Marco Polo care transformă EQT într-un camper entry-level.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre viitorul Mercedes-Benz EQG: 4 motoare electrice și versiune AMG

Mercedes-Benz a dezvăluit mai multe detalii noi despre viitorul EQG, versiunea electrică a Clasei G. Noul model va fi lansat pe piață în 2024 și va avea un propulsor alcătuit din 4 motoare electrice, precum și o viitoare versiune de performanță AMG.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz oferă un abonament special pentru modelele sale electrice: mai multă putere în schimbul a 1200 de dolari pe an

Mercedes-Benz va oferi un abonament pentru modelele sale electrice din gamă. Acesta va costa 1200 de dolari și va oferi, vreme de un an, mai multă putere.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Feature

O doză de nostalgie: cum arătau autocarele Mercedes-Benz folosite de echipele calificate la Cupa Mondială de Fotbal 1974

Pentru că suntem tot mai aproape de startul Cupei Mondiale din Qatar, Mercedes-Benz a scos de la naftalină un subiect cu parfum pentru microbiști: este vorba despre celebrul autocar O 302, care a transportat cele 16 echipe de fotbal participante la Cupa Mondială din 1974.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa B facelift în România: start de la 35.800 de euro

Mercedes-Benz Clasa B facelift este disponibil în România. Modelul german pornește de la 35.750 de euro, cu TVA inclus, și poate fi comandat alături de motorizări pe benzină și diesel.
Vineri, 04 Noiembrie 2022 | Concepte

Conceptul Mercedes-Benz EQT Marco Polo anunță o electrică pentru pasionații de camping

Constructorul german de automobile pregătește o utilitară electrică pentru pasionații de camping. Aceasta va debuta în a doua jumătate a anului viitor și este anunțată acum de conceptul EQT Marco Polo.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Tehnologie

Ce inovații vor avea utilitarele Mercedes-Benz: centuri de siguranță încălzite și scaune care imită mobilitatea

Mercedes-Benz Vans, divizia de vehicule comerciale ușoare a constructorului german, a creat o platformă specială care anticipează o mulțime de tehnologii inovative. Printre acestea se află și o funcție de încălzire a centurii de siguranță.
Vineri, 28 Octombrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa A facelift în România: start de la 35.900 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa A facelift poate fi comandat în România, atât în variantă hatchback cât și sedan. Prețurile pornesc de la 35.890 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Economic

OFICIAL: Mercedes-Benz părăsește piața auto din Rusia

Mercedes-Benz și-a anunțat oficial retragerea de pe piața auto din Rusia, ca urmare a declanșării războiului din Ucraina. Acțiunile subsidiarelor deținute de constructorul german vor fi vândute unui dealer auto local.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz: zero accidente rutiere până în 2050

Mercedes-Benz a dezvăluit un nou plan cu privire la îmbunătățirea siguranței rutiere. Cu ajutorul planului Vision Zero, constructorul german dorește ca numărul accidentelor rutiere să ajungă la zero până în anul 2050.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru