Mercedes-Benz

Vineri, 28 Octombrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa A facelift în România: start de la 35.900 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa A facelift poate fi comandat în România, atât în variantă hatchback cât și sedan. Prețurile pornesc de la 35.890 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Economic

OFICIAL: Mercedes-Benz părăsește piața auto din Rusia

Mercedes-Benz și-a anunțat oficial retragerea de pe piața auto din Rusia, ca urmare a declanșării războiului din Ucraina. Acțiunile subsidiarelor deținute de constructorul german vor fi vândute unui dealer auto local.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz: zero accidente rutiere până în 2050

Mercedes-Benz a dezvăluit un nou plan cu privire la îmbunătățirea siguranței rutiere. Cu ajutorul planului Vision Zero, constructorul german dorește ca numărul accidentelor rutiere să ajungă la zero până în anul 2050.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Tehnologie

Mercedes-Benz anunță un parteneriat cu Apple Music și Universal pentru sisteme audio 3D și 4D

Mai multe modele Mercedes-Benz vor avea un nou sistem audio dezvoltat împreună cu Apple Music și Universal Music Group. Sistemul audio va reda sunete la cea mai înaltă calitate și va oferi tehnologia Spatial Audio with Dolby Atmos pentru sistemele audio 3D și 4D.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

Ultimul teaser cu Mercedes-Benz EQE SUV. Debutul, în 16 octombrie

Mercedes-Benz a publicat ultima imagine teaser cu viitorul model electric EQE SUV. Noul model va fi dezvăluit oficial în 16 octombrie.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa B facelift: mai multă putere pentru versiunea PHEV

Odată cu fratele mai mic, Clasa A, Mercedes-Benz Clasa B a primit, la rândul său, un facelift. Probabil cea mai mare noutate este puterea în plus primită de versiunea plug-in hybrid.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa A facelift vine cu motorizări micro-hibrid

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa A facelift. Pe lângă o serie de noutăți estetice, minore, motorizările pe benzină sunt acum alăturate unui sistem micro-hibrid la 48V.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Industrie

Noul Mercedes-Benz GLC a intrat în producție

Mercedes-Benz anunță intrarea în producție a noii generații GLC. SUV-ul va fi produs, inițial, la uzina din Bremen, iar apoi va intra pe linia de asamblare a fabricilor din Sindelfingen (Germania) și Beijing.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Mercedes-AMG C63 va miza pe un motor plug-in hybrid în duelul etern cu BMW M3

Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul sedan de performanță Mercedes-AMG C63. Debutul este programat pentru data de 21 septembrie.
Luni, 12 Septembrie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz va oferi motorul V8 și după 2030, dacă cererea va fi mare

Potrivit unui oficial al mărcii, Mercedes-Benz va continua să ofere motorul V8 și după 2030, în ciuda electrificării complete a gamei sale. Propulsorul cu 8 cilindri va fi oferit la modelele AMG doar dacă cererea va fi mare.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz și Rivian vor construi împreună utilitare electrice în Europa

Mercedes-Benz a încheiat un parteneriat cu Rivian, un constructor american de mașini electrice. Împreună, cele două companii vor construi vehicule comerciale electrice în Europa.
Vineri, 26 August 2022 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-Benz EQS SUV a intrat în producție. Este asamblat în SUA

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a noului model cu zero emisii EQS SUV. Acesta este asamblat la uzina din Alabama, Statele Unite ale Americii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 August 2022 | General

Volkswagen și Mercedes-Benz semnează un acord cu Canada pentru accesul la materii prime și resurse pentru baterii

Volkswagen și Mercedes-Benz au semnat un memorandum de înțelegere cu guvernul din Canada pentru exploatarea materiilor prime pentru baterii. Cele două mărci vor putea extrage materii prime importante, precum nichel, litiu și cobalt pentru producția de baterii electrice.
Joi, 18 August 2022 | Intern

Mercedes-Benz pregătește o investiție de 140 de milioane de euro în România

Constructorul german de automobile vrea să dezvolte la noi în țară o serie de proiecte care fac parte din viitorul său pur electric. Pentru asta pregătește o investiție de 140 de milioane de euro, dintre care 40 de milioane ar putea veni de la stat sub formă de ajutor.
Marti, 16 August 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este interiorul viitorului Mercedes-Benz EQE SUV

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu interiorul viitorului EQE SUV. Debutul modelului cu zero emisii este programat pentru data de 16 octombrie.
Vineri, 12 August 2022 | Tuning

Ce înseamnă tuningul pentru mașini electrice: Brabus crește autonomia lui Mercedes EQS cu 50 de kilometri

Compania de tuning Brabus a dezvoltat o serie de îmbunătățiri pentru sedanul cu zero emisii Mercedes-Benz EQS. Potrivit tunerului, autonomia ar crește cu până la 50 de kilometri în anumite condiții.
Marti, 09 August 2022 | Tehnologie

Din 2024, Mercedes-Benz va avea un nou sistem multimedia. A debutat pe conceptul EQXX

Din 2024, toate modelele Mercedes-Benz vor avea un nou sistem de operare. Denumit simplu Mercedes-Benz Operating System, acesta îl va înlocui pe actualul MBUX.
Marti, 02 August 2022 | Industrie

BMW, în fața Mercedes-Benz și Audi după primele 6 luni din 2022

În primele 6 luni ale anului, constructorul german de automobile a comercializat peste 1 milion de mașini și conduce topul vânzărilor din segmentul premium. Mercedes-Benz a fost pe 2, iar Audi pe 3.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-AMG EQE în România: start de la 104.000 de euro

Mercedes-AMG EQE, versiunea de performanță a modelului electric, a ajuns și în România. Clienții vor avea de ales între două versiuni: AMG EQE 43 4Matic și AMG EQE 53 4Matic+. Primul model începe de la 104.160 de euro, iar versiunea cea mai puternică pleacă de la 110.110 euro.
Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

SURSE: Mercedes-Benz va renunța la Clasa A și Clasa B în 2025

Potrivit publicației germane Handelsblatt, Mercedes-Benz ar urma să renunțe definitiv la modelele Clasa A și Clasa B în 2025. Oprirea producției acestor modele face parte din planul constructorului german de a se concentra mai mult pe modelele de lux.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru