Mercedes C-Klasse

Duminica, 20 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse: noua generație sosește la Salonul Auto de la Detroit

Nu există încă imagini cu noua generație a Clasei C de la Mercedes-Benz, dar este sigur că o vom vedea la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Industrie

Mercedes va produce viitoarele C-Klasse şi GLA la o uzină din Brazilia

Mercedes a demarat construirea unei uzine noi în Brazilia, ţara unde şi Audi îşi va concentra o parte din producţie. Mercedes va construi aici viitoarea generaţie C-Klasse şi noul GLA.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes C-Klasse Edition C - o versiune nouă, mult mai generoasă

Mercedes a lansat ediţia specială C pentru actualul C-Klasse. Modelul vine cu o echipare mai bogată şi cu mai multe elemente de personalizare.
Joi, 28 Februarie 2013 | Tehnologie

Mercedes va oferi o siglă iluminată pentru modelele sale (VIDEO)

Mercedes anunţă că în lista de opţionale a mai multor modele din gama sa va fi inclusă şi o siglă iluminată cu lumină LED. Preţul opţionalului este de 300 de euro.
Joi, 07 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power Germania: Mercedes-Benz bate Toyota şi Mitsubishi

Studiul JD Power desfăşurat în Germania în acest an a scos la iveală faptul că Mercedes-Benz este în topul satisfacţiei clienţilor. Marca germană este urmat de Toyota şi Mitsubishi.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Modele noi

Mercedes va lansa noul CLC în aprilie 2012

Mercedes va ridica cearşaful de pe viitorul CLC, un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS, abia în luna aprilie a anului viitor, în cadrul Salonului de la Los Angeles.
Marti, 05 Iulie 2011 | Economic

Mercedes sărbătoreşte 125 de ani cu vânzări istorice în 2011

Mercedes a reuşit să vândă în perioada ianuarie-iunie 2011 un total de 610.531 de maşini, un rezultat record pentru constructorul german.
Marti, 29 Martie 2011 | Autoipoteze

Mercedes SLS AMG Roadster ar putea debuta luna viitoare

Mercedes ar putea grăbi dezvăluirea derivatului decapotabil SLS AMG Roadster. Modelul este programat să debuteze în toamnă la Frankfurt, dar maşina ar putea fi văzută luna viitoare la New York.
Vineri, 25 Martie 2011 | Modele noi

Viitorul Mercedes C-Klasse va avea un diesel cu emisii de 100 g/km

Mercedes lucrează în prezent la o tehnologie nouă, capabilă să aducă emisiile viitorului Mercedes C-Klasse la nivelul valorilor înregistrate în clasa mini.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Noile C-Klasse Coupe şi SLK au ieşit în faţă la standul Mercedes

Standul Mercedes-Benz de la Geneva a avut ca vedete modelele C-Klasse Coupe şi noua generaţie a lui SLK. Roadster-ul a debutat la Detroit în ianuarie şi este deja disponibil în România, în timp ce Coupe-ul bazat pe C-Klasse debutează abia în iunie.
Joi, 10 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe

Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C-Klasse Coupe au ieşit la suprafaţă pe internet cu trei săptămâni înainte de debutul de la Geneva. Iată rivalul lui BMW Seria 3 Coupe!
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noile Mercedes ML şi B-Klasse vin în România la toamnă

Mercedes va aduce anul acesta pe piaţa din România noua generaţie CLS, faceliftul lui C-Klasse şi roadsterul SLK. Nu vor lipsi C-Klasse Coupe în vară şi B-Klasse şi noul ML în toamnă.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Intern

OFICIAL: Mercedes-Benz C-Klasse facelift costă 34.069 euro în România

Oficialii Mercedes-Benz au anunţat preţurile lui C-Klasse facelift în România. Cea mai ieftină versiune pe benzină pleacă de la 34.069 de euro cu TVA inclus. Cel mai ieftin C-Klasse break costă 35.505 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes va deschide lista de comenzi pentru C-Klasse facelift pe 10 ianuarie

Mercedes C-Klasse facelift va debuta pe 9 ianuarie la Detroit, iar la o zi după acest eveniment, oficialii constructorului din Stuttgart vor deschide lista de comenzi pentru noul model de clasă medie.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse Estate - galerie foto completă

Mercedes-Benz a dezvăluit galeria foto completă a lui C-Klasse Estate în versiunea facelift. Modelul va debuta pe piaţă în această primăvară, alături de versiunea berlină a lui C-Klasse facelift.
Luni, 27 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Primul clip de prezentare al noului Mercedes C-Klasse facelift

Mercedes continuă seria lansării virtuale a noului C-Klasse facelift cu un prim film de prezentare, publicat recent. Restilizarea modelului de clasă medie va fi expusă în cadrul Salonului de la Detroit.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Benz C-Klasse a primit un facelift

Mercedes-Benz a dezvăluit astăzi galeria foto oficială a lui C-Klasse facelift. Aşa cum anticipam din fotografiile spion, modelul a primit mici modificări estetice la exterior şi un interior îmbunătăţit.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mercedes GLK BlueTEC diesel vine în 2012

Oficialii Mercedes au anunţat că începând cu 2012 vor introduce în SUA versiunea BlueTEC a lui GLK.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Mercedes-Benz, fotospion, BMW Seria 3, E-Klasse, C-Klasse, Mercedes CLS, Mercedes E-Klasse, Mercedes C-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru