GENEVA LIVE: Noile C-Klasse Coupe şi SLK au ieşit în faţă la standul Mercedes

Publicat Miercuri, 02.03.2011
Standul Mercedes-Benz de la Geneva a avut ca vedete modelele C-Klasse Coupe şi noua generaţie a lui SLK. Roadster-ul a debutat la Detroit în ianuarie şi este deja disponibil în România, în timp ce Coupe-ul bazat pe C-Klasse debutează abia în iunie.

Noul C-Klasse Coupe a debutat Salonul Auto de la Geneva. Alături de el, cei de la Mercedes-Benz l-au adus şi pe noul SLK în premieră mondială. C-Klasse Coupe reprezintă primul membru în această versiune de caroserie al gamei C-Klasse, după o tentativă nereuşită de hatchback cu deja defunctul CLC. Noul rival al lui BMW Seria 3 şi Audi A5 primeşte interiorul şi motorizările de la fratele său sedan. Vârful de gamă este un motor V6 de 306 CP şi 370 Nm care permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în 6 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h. Consumul mediu al versiunii respective este de 7 litri la suta de kilometri.

Noua generaţie a lui SLK a apărut alături de fratele său mai mic la Geneva. Cu mai bine de trei săptămâni înainte de debutul la Geneva, modelul fusese prezentat deja în Europa şi avea preţurile anunţate pentru toate pieţele pe care va activa, inclusiv piaţa din România. Pentru cei care nu au aflat încă, Mercedes-Benz SLK porneşte de la 40.300 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Lista de comenzi a fost deschisă pe 1 februarie, iar modelul rivalizează BMW Z4 şi Nissan 370Z.

 

 

Comentarii (7)

  • mercedes c-klasse coupe e o masina de criza
    5 13
  • Merc
    Mama ce borsitura de masina este C.......pai pe langa seria 3 este la pantaloni scurti.
    1 19
  • Merc
    Mama ce borsitura de masina este C.......pai pe langa seria 3 este la pantaloni scurti.
    4 15
  • BaditzaEx
    @f
    daca si Mercedes face masini de criza atunci Opel face masini de... :))
    14 1
  • ...
    Niste masini grozave...Nu credeam ca exista oligofreni care sa poata spuna ca masinile astea sunt "borsituri" sau masini de criza...
    11 2
  • HA HA HA
    HA HA HA
    SALUTARE TUTUROR...MA BUCUR CA PE LINGA FAPTUL CA ADMIRAM, DEJA VORBIM DE MASINI.....RESTUL NU CONTEAZA.E SUPERBA
    10 1
  • zic ca e masina de criza pt ca nu s-au obosit sa-i schimbe fata sau spatele deloc...e exact ca la c klasse normal...
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru