Mercedes C-Klasse

Marti, 16 Noiembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mercedes C-Klasse facelift se pregăteşte de lansare

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion noi cu Mercedes-Benz C-Klasse facelift. De data aceasta, bara faţă a noului model se dezvăluie în toată splendoarea sa.
Marti, 12 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Reclama noului Lexus IS atacă rivalii Mercedes, Audi şi BMW

Spotul publicitar care promovează noul Lexus IS pe piaţa americană face referire directă la rivalii germani din segment: Audi A4, Mercedes C-Klasse şi BMW Seria 3.
Miercuri, 04 August 2010 | Industrie

Actualul Mercedes C-Klasse a ajuns la un milion de unităţi vândute

Mercedes a anunţat că actuala generaţie C-Klasse a fost produs într-un milion de exemplare. Dintre acestea, 25% au fost achiziţionate de clienţii din Statele Unite.
Joi, 17 Iunie 2010 | Industrie

Mercedes CLC ar putea ieşi din producţie după numai doi ani de carieră

Vânzările slabe şi dorinţa de a asambla vehicule comerciale pentru America de sud, ar putea face ca modelul german CLC să-şi încheie cariera prematur.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Mediu

Mercedes C-Klasse va deveni mai ecologic gratie noilor motorizari

Mercedes a introdus pe patru versiuni ale modelului C-Klasse tehnologia BlueEFFICIENCY si sistemul start/stop pentru reducerea consumului de carburant si a emisiilor de CO2.
Joi, 18 Martie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul C-Klasse Estate facelift

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale lui Mercedes C-Klasse Estate facelift.
Vineri, 12 Martie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Lexus IS va avea si o varianta break

Lexus se gandeste sa exploateze mai bine generatia viitorului model IS. Japonezii vor lansa si o varianta break a acestuia, pentru a se putea bate cu A4 Avant si Seria 3 Touring pe Batranul Continent.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

Cadillac dezvolta viitorul ATS, rival pentru C-Klasse si Seria 3

Salonul Auto de la Paris sau cel de la Los Angeles ar putea marca debutul unui nou concept Cadillac, din care se va naste ATS, sedanul capabil sa rivalizeze cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Klasse.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Noul C-Klasse facelift, dezvaluit pe site-ul britanic Mercedes

Site-ul oficial Mercedes din Marea Britanie a dezvaluit accidental fotografiile lui C-Klasse facelift. Modelul va fi prezentat oficial anul viitor.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mercedes testeaza noul C-Klasse facelift

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale noului Mercedes-Benz C-Klasse in versiunea facelift.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mercedes va crea un coupe bazat pe C-Klasse

Peste doi ani, Mercedes-Benz va lansa un rival pentru BMW Seria 3 Coupe bazat pe actualul C-Klasse W204. Noul model se va numi C-Klasse Coupe si va exista timp de patru ani in gama constructorului german.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Tehnologie

Mercedes va lansa sistemul "Navigation 20"

Mercedes a pregatit pentru clientii acestuia un nou sistem de navigatie. Acesta poarta denumirea Navigation 20, iar hartile vor fi prezentate foarte realist.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Mercedes-Benz, fotospion, BMW Seria 3, E-Klasse, C-Klasse, Mercedes CLS, Mercedes E-Klasse, Mercedes C-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru