FOTO EXCLUSIV* : Mercedes C-Klasse facelift se pregăteşte de lansare

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.11.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion noi cu Mercedes-Benz C-Klasse facelift. De data aceasta, bara faţă a noului model se dezvăluie în toată splendoarea sa.

Mercedes-Benz se apropie de momentul în care va lansa facelift-ul lui C-Klasse. Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini ale prototipului în timpul testelor, iar modelul pare să fie extrem apropiat de producţie. Spre deosebire de exemplarele surprinse până acum, modelul din imagini avea barele de protecţie lipsite de camuflaj, doar blocurile optice şi grila faţă rămânând ascunse privirii şi obiectivelor aparatelor de fotografiat. Diferenţele stilistice nu sunt majore, dar pot fi observate cu uşurinţă de ochiul antrenat al unui cunoscător.

Debutul lui C-Klasse facelift este aşteptat pentru 2011, iar vânzările vor începe până la sfârşitul anului. În ceea ce priveşte motorizările, primele informaţii anunţă o gamă actualizată a propulsoarelor găsite pe W204 (generaţia actuală) , iar multe modele vor primi injecţie directă. Unul dintre candidaţii la injecţia directă este motorul V6 de 3.5 litri al acestui model, care va dezvolta puţin peste 300 CP în momentul în care va beneficia de noua facilitate.

Noul C-Klasse facelift va fi oferit atât în versiunea sedan, cât şi în versiunile coupe şi break. Modelul va avea şi un interior revizuit complet, care va respecta tendinţele Mercedes-Benz care nu erau prezente pe W204 şi au debutat ulterior pe modele precum W211 ( E-Klasse).

Sunt şanse mari ca producătorul din Stuttgart să pună accentul pe economia de carburant şi pe confort, lucru care va duce la o luptă şi mai strânsă cu cei de la BMW.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru