Mercedes va lansa sistemul "Navigation 20"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.10.2009
Mercedes a pregatit pentru clientii acestuia un nou sistem de navigatie. Acesta poarta denumirea Navigation 20, iar hartile vor fi prezentate foarte realist.

Mercedes a anuntat ca va oferi clientilor sai un sistem nou de navigatie integrat. Acesta va functiona alaturi de sistemul audio de inalta performanta Audio 20 CD si a fost botezat Navigation 20. Noul dispozitiv se bazeaza pe o tehnologie extrem de sofisticata si ofera numeroase functii de navigatie.

Navigation 20 va "servi" soferii cu informatii despre tara in care se afla, cu rapoarte de trafic, dar mai ales va prezenta, intr-un mod realistic, harta drumului pe care se circula. De asemenea, hartile vor fi vizualizate pe un display color care masoara 4.9 inch (pentru modelul C-Klasse). In ceea ce priveste radioul Audio 20, acesta isi va pastra aceleasi functii ca si pana acum, iar Navigation 20 vine in completarea acestuia. Sistemul permite conectarea numeroaselor dispozitive audio, cum ar fi iPod-uri, MP3 Playere sau stick-uri USB, iar accesarea acestora se va putea face prin intermediul unei legaturi Bluetooth.

Producatorul a anuntat ca sistemul de navigatie poate fi montat in oricare service autorizat.

Pentru moment, Navigation 20 este disponibil doar pentru modelele C-Klasse si GLK-Klasse, iar incepand cu jumatatea anului viitor va putea fi utilizat si de clientii care aleg un E-Klasse. Pretul anuntat de constructorul german este de 1099 de Euro cu tot cu TVA.

via | Mercedes

Comentarii (2)

  • Grafica navigatiei seamana izbitor de mult cu cea a GPS-ului portabil oferit de Navigon la 400 euro, acum 2 ani....

    Mercedes: http://www.automarket.ro/image_zoom.php?id=193788&parent_type=article&article_id=25668

    Navigon: http://farm4.static.flickr.com/3164/2991629653_39f80f7acf.jpg

    Si la fel ca si N 20 si cel portabil ofera informatii despre tara in care te aflii, rapoarte de trafic, cladiri 3D, arata semnele de circulatie....etc etc Nu cred ca ceva ce costa 300-400 de euro, merita 1100 euro doar ca e vandut ce Mercedes.
    3 1
  • Mercedes brand vs. Navigon brand
    Perfect de acord cu lexion. Interfara grafica seamana izbitor cu cea dezvoltata de Navigon pentru dispozitivele sale de navigatie.

    Diferenta de pret este enorma insa ca si antevorbitorul: este oferit de Mercedes. Si mai este vorba si de upgrade in service, rezultand cablaraie, manopera si toate cele! Insa este in-dash navigation si asta ii confera un avantaj fata de un PND.

    Dispozitivele, atat cel oferit de Mercedes cat si cele oferite de Navigon, sunt bazate pe o harta NAVTEQ. Din fericire in Ianuarie 2010 se va lansa prima harta detaliata a Romaniei oferita de NAVTEQ. Si harta aceea va merge in multa alte dispozitive in-dash din masini.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru