Model electric

Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Imagini și informații noi referitoare la viitorul Audi RS e-tron GT: două motoare electrice cu până la 655 CP și autonomie estimată de 400 de kilometri

Versiunea de serie a lui Audi RS e-tron GT va fi echipată cu două motoare electrice capabile să dezvolte 600 CP și 830 Nm. Prin activarea funcției Launch Control, modelul german va putea oferi până la 655 de cai putere.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Aston Martin pregătește un model electric cu tehnologie Mercedes: lansare programată în 2025-2026

Aston Martin va lansa un model electric cu tehnologie de la Mercedes în perioada 2025-2026, potrivit declarațiilor lui Tobias Moers, CEO-ul constructorului britanic și fostul șef al diviziei Mercedes-AMG.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Special pentru cei mici: Hyundai pregătește un model electric de mici dimensiuni cu design inspirat de Concept 45

Hyundai a publicat câteva imagini cu un viitor model electric dedicat copiilor. Acesta are un design inspirat de prototipul Concept 45 și poate rula cu până la 7 km/h.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Volkswagen ID.3 în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Volkswagen ID.3 s-a alăturat caravanei #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. Modelul constructorului german a fost una dintre vedetele turului cu mașini electrice, iar acum, după mai bine de 2.000 de kilometri rulați prin țară, a venit momentul să punem totul pe hârtie și să aflăm care a fost autonomia reală calculată a lui ID.3.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric: conceptul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing

Honda pregătește un al doilea model electric, primul ce va fi lansat pe piața din China. Prezentarea conceptului va avea loc la Salonul Auto de la Beijing, care își va deschide porțile în data de 26 septembrie.
Sambata, 29 August 2020 | Modele noi

Detalii neoficiale despre proiectul Artemis: Audi pregătește un model electric cu autonomie de 650 de kilometri și sisteme autonome avansate

Proiectul Artemis de la Audi are în vedere dezvoltarea unui model electric cu autonomie de 650 de kilometri, care să beneficieze de sisteme autonome avansate, potrivit informațiilor publicate de presa germană. Cunoscut intern sub numele de “Landjet”, viitorul model Audi ar urma să fie lansat în 2024.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie

Cererea mare pentru Taycan duce la amânarea debutului versiunii Taycan Cross Turismo: noua variantă va fi prezentată în 2021

Porsche a decis să amâne debutul versiunii Taycan Cross Turismo până în prima parte a anului viitor. Cererea mare pentru actuala variantă de caroserie este motivul care a generat această decizie.
Luni, 10 August 2020 | General

Ioniq devine sub-brand de electrice pentru Hyundai: asiaticii vor lansa trei modele electrice noi în următorii patru ani

Hyundai a anunțat lansarea noului sub-brand de electrice Ioniq. În următorii patru ani, asiaticii vor lansa trei modele electrice noi sub această denumire. Pe listă se află două SUV-uri și un sedan.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen C3 R5 transformat în vehicul electric destinat competițiilor de rallycross: modelul are trei motoare electrice care oferă până la 612 CP

Citroen Racing împreună cu specialiștii din cadrul Stard au dezvoltat un C3 electric destinat competițiilor de rallycross. Modelul va debuta în 22 august, iar prețul anunțat de francezi este de 374.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a hatchback-ului Mini a fost asamblată în 11.000 de unități: comenzile au fost realizate în nouă luni de la startul producției

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a intrat în producție în luna noiembrie a anului trecut. Până astăzi, britanicii spun că au asamblat 11.000 de unități.
Luni, 27 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Vehiculele Peugeot care au promovat mobilitatea electrică: de la citadinul VLV până la noile e-208 și e-2008

De-a lungul timpului, Peugeot a fost unul dintre constructorii care a pregătit concepte, prototipuri și modele de serie electrificate. Prima încercare a francezilor a fost realizată în 1941 prin VLV, un vehicul de oraș cu o autonomie de până la 80 de kilometri. În prezent, e-208 și e-2008 sunt modelele electrice moderne pregătite de francezi pentru publicul larg.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Bugatti a început producția lui Baby II: modelul electric de mici dimensiuni dezvoltă până la 13 cai putere și are o autonomie de peste 50 de kilometri

Bugatti a demarat producția lui Baby II, un model electric de mici dimensiuni destinat, în special, celor mici. Versiunea de top se numește Pur Sang și dezvoltă până la 13 CP. Prețul de pornire anunțat de Bugatti este de 30.000 de euro fără taxe.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Prototipul viitorului SUV electric Hyundai 45 a fost spionat pe Nurburgring: versiunea de serie ar urma să debuteze în 2021

Prototipul viitorului Hyundai 45 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de serie a prototipului electric Concept 45 ar urma să fie lansată în 2021 și va beneficia de noua arhitectură Electric-Global Modular Platform.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii neoficiale despre viitorul Audi A9 e-tron: dimensiuni apropiate de A7 și lansare în 2024

Viitorul Audi A9 e-tron va avea dimensiuni apropiate de A7 și va fi lansat în 2024, potrivit ultimelor informații neoficiale din presa britanică. Noul model va beneficia de 3 motoare electrice, autonomie de 500 de kilometri şi funcţii autonome avansate.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu noile Audi e-tron S și e-tron S Sportback: trei motoare electrice și autonomie de până la 365 de kilometri

Audi a publicat primele imagini oficiale cu noile e-tron S și e-tron S Sportback. Cele două versiuni de performanță oferă până la 503 CP și au o autonomie de 365 de kilometri. Debutul comercial va avea loc în această toamnă.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen lansează versiunea electrică a utilitarei SpaceTourer: motor de 136 CP și autonomie de până la 330 de kilometri

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la utilitara electrică e-SpaceTourer. Modelul va fi disponibil începând cu acest an și va putea fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu hatchback-ul Fiat 500 electric: citadinul italian are motor de 118 CP și autonomie de până la 320 de kilometri

Fiat a publicat primele fotografii cu hatchback-ul 500 electric. Modelul poate fi deja rezervat în ediția specială de lansare La Prima, iar prețul anunțat de italieni este de 34.900 de euro.

Tag-uri similare

Opel, Peugeot, GM, General Motors, Concept, Frankfurt, Mitsubishi, electric, model electric, versiune de serie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru