Model electric

Marti, 19 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Și Xiaomi a lansat primul său model electric. Prototipul debutează în luna august

Potrivit celor mai recente informații, primul model cu zero emisii dezvoltat de Xiaomi va intra în producție în 2024. Prototipul ar urma să debuteze în luna august 2022.
Marti, 19 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Chevrolet Blazer EV debutează cu până la 565 CP și 515 km autonomie maximă

Chevrolet a publicat primele imagini și informații despre noul model cu zero emisii Blazer EV. Acesta va putea fi configurat atât cu tracțiune față cât și cu roți motrice spate și tracțiune integrală.
Luni, 04 Iulie 2022 | Modele noi

Acesta este noul MG4 EV: autonomie de până la 452 de kilometri

Fă cunoștință cu noul MG4 EV. Modelul cu zero emisii din Marea Britanie este construit pe arhitectura Modular Scalable Platform (MSP) și propune o autonomie de până la 452 de kilometri cu o singură încărcare.
Luni, 27 Iunie 2022 | Concepte

Noul concept Volkswagen ID.Aero: înlocuitorul electric al lui Passat are 620 km autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul ID.Aero. Autonomia anunțată este de până la 620 de kilometri.
Luni, 27 Iunie 2022 | Modele noi

Hyundai publică noi imagini teaser cu viitorul Ioniq 6. Rival pentru Tesla Model 3

Constructorul asiatic publică o nouă serie de imagini teaser cu viitorul Ioniq 6, un rival pentru Tesla Model 3. Debutul ar fi programat pentru această săptămână.
Marti, 14 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu viitorul Polestar 5, un Gran Tourer electric

Constructorul suedez de automobile a publicat primele imagini cu prototipul viitorului grand tourer electric Polestar 5. Debutul dinamic va avea loc în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Viitorul Polestar 5 apare, noi imagini neoficiale. Rival pentru Porsche Taycan și Tesla Model S

Noi imagini preluate de la Biroul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală dezvăluie designul viitorului Polestar 5. Modelul suedez este programat să debuteze în 2024.
Luni, 30 Mai 2022 | Modele noi

DeLorean renaște oficial cu modelul electric Alpha5: 483 kilometri autonomie și uși "gullwing"

DeLorean a publicat primele imagini și informații despre noul concept cu zero emisii Alpha5 cu o zi mai repede decât a anunțat inițial. Acesta va debuta, oficial, în 18 august cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Joi, 19 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley: Primul model electric va avea cel puțin 1.300 de cai putere

Primul model cu zero emisii Bentley ar putea avea cel puțin 1.300 de cai putere, a declarat șeful companiei britanice într-un interviu recent. Acesta ar trebui să intre în producție în 2025.
Sambata, 07 Mai 2022 | Industrie

Nissan nu exclude lansarea unui GT-R pur electric: "Va veni într-o zi"

Potrivit directorului de operațiuni din cadrul Nissan, constructorul japonez de automobile se gândește la lansarea unui GT-R pur electric. Celebrul model a fost retras din Europa din cauza standardelor de emisii tot mai restrictive.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noul BMW Seria 7: avem 5 lucruri esențiale despre limuzina germană

Noua generație BMW Seria 7, a șaptea, este una dintre cele mai importante lansări ale începutului de an. Noi am călătorit la Bratislava pentru a o vedea "în carne și oase" și, mai ales, pentru a pipăi toate materialele premium de la interiorul modelului bavarez. Iată 5 lucrurile esențiale despre noua navă amiral a producătorului din Munchen.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Masini electrice si hibride

Aston Martin va avea o gamă de modele electrificate până în 2030

Aston Martin a dezvăluit o strategie nouă în drumul către electrificare. Noul plan se numește Racing Green și are ca scop lansarea unor modele electrice noi și versiuni cu asemenea propulsoare ale modelelor existente până în 2030.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Industrie

Alfa Romeo MiTo ar putea reveni ca un model compact cu zero emisii

Șeful diviziei Alfa Romeo din Marea Britanie a sugerat că MiTo ar putea reveni în portofoliul mărcii ca un model compact cu zero emisii. Până în 2030, constructorul italian va lansa în fiecare an câte un model nou.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Intern

Dacia a vândut 5.000 de exemplare Spring în România

Constructorul de la Mioveni anunță că modelul cu zero emisii Spring a ajuns la 5.000 de unități comercializate pe piața din România. Exemplarul aniversar a fost achiziționat prin programul Rabla Plus.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Maserati: Primele imagini cu viitorul model electric GranTurismo Folgore

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitorului GranTurismo Folgore. Primul model cu zero emisii, din istoria companiei, va debuta în versiune de serie în 2023.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Industrie

Șeful Alfa Romeo: "Viitoarea generație Giulia va fi pur electrică"

Șeful constructorului italian de automobile, Jean-Philippe Imparato, a confirmat că va exista o viitoare generație Giulia, dar că va fi vorba despre un model pur electric.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Modele noi

Viitorul Abarth 500 va fi un model electric. Debutul, programat pentru 2023

Potrivit unor informații apărute în publicația Autocar, viitoarea generație Abarth 500 va fi, pentru prima dată, un model pur electric. Deși nu a fost confirmat oficial, noul model se află în perioada de teste, iar lansarea va avea loc în 2023.
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Electricul Volkswagen ID.Buzz debutează cu 204 CP, interior "vegan" și variantă Cargo

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul ID.Buzz. Acesta va fi disponibil în două variante: pentru pasageri și ID.Buzz Cargo pentru marfă.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Industrie

Dacia va lansa un nou model cu zero emisii în 2024. Autonomie de 400 kilometri

Constructorul de la Mioveni va lansa un nou model electric în 2024, se arată într-un document oficial Renault. Acesta va fi dezvoltat pe arhitectura CMF-BEV și va avea o autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 10 Februarie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Hyundai Ioniq 5: baterie de 77.4 kWh și camere video în loc de oglinzi laterale

Modelul cu zero emisii Hyundai Ioniq 5 a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv o baterie cu capacitate brută mai mare. Totodată, clienții (nu numai cei din Coreea de Sud) pot opta acum pentru oglinzi exterioare digitale.

Tag-uri similare

Opel, Peugeot, GM, General Motors, Concept, Frankfurt, Mitsubishi, electric, model electric, versiune de serie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru