Model electric

Miercuri, 13 Mai 2020 | Tehnologie

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va primi actualizări over-the-air: "Unele update-uri vor putea fi instalate și în mai puțin de două minute"

Ford a oferit o serie de informații noi referitoare la modul în care actualizările over-the-air vor avea loc la nivelul sistemului integrat pe noul SUV electric Mustang Mach-E. Conform reprezentanților Ford, multe dintre update-uri vor fi realizate în mai puțin de două minute.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitorul model electric dezvoltat pornind de la conceptul Imagine by Kia va fi lansat în 2021: autonomie de circa 480 de kilometri și sistem electric la 800V

Conceptul Imagine by Kia va sta la baza unui SUV electric de serie. Modelul va fi prezentat în 2021 și va fi echipat cu un sistem electric la 800V, iar bateria va asigura o autonomie de circa 480 de kilometri.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Vineri, 01 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Peugeot nu exclude lansarea unui e-208 mai accesibil: modelul electric ar urma să aibă o baterie cu o capacitate mai mică

Oficialii Peugeot nu exclud lansarea unui e-208 cu autonomie redusă și preț mai mic. Actualul model electric de clasă mică este echipat cu o baterie de 50 kWh care promite o autonomie de până la 340 de kilometri.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu SUV-ul electric BMW iX3 au "scăpat" pe internet: modelul va avea o autonomie de peste 440 de kilometri

Viitorul BMW iX3 va fi prezentat în scurt timp, însă două fotografii cu SUV-ul electric au "scăpat" deja pe internet. Noul iX3 va fi echipat cu un motor electric cu 286 CP și va avea o baterie capabilă să ofere o autonomie de peste 440 de kilometri.
Duminica, 26 Aprilie 2020 | General

Viitor incert pentru Renault Megane: investițiile destinate modelului de clasă compactă ar putea fi direcționate către gama de electrice

Viitorul lui Renault Megane în gama producătorului francez este pus sub semnul întrebării. Conform unor informații recente, investițiile destinate dezvoltării modelului de clasă compactă ar putea fi redirecționate către gama de vehicule electrice.
Marti, 17 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley anunță că primul său model electric va avea un design “curajos”: lansare programată până în 2025

Bentley a început să lucreze la mai multe variante de design pentru primul său model electric, lansarea urmând să aibă loc în jurul anului 2025. Britanicii spun că viitorul vehicul electric trebuie să aibă un design “curajos”, nu doar să copieze un model din gama actuală.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitoarea versiune de serie a lui Audi e-tron GT: modelul electric debutează în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles

Versiunea de serie a conceptului Audi e-tron GT va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Conform surselor, modelul va oferi o autonomie de până la 400 de kilometri.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Intern

Honda e poate fi comandat în România: primul model electric al constructorului nipon este disponibil doar în varianta de top pentru un preț de pornire de aproape 40.000 de euro

Honda e, primul model electric al niponilor, poate fi comandat și în România. Pe piața din țara noastră, japonezii propun doar versiunea de top Advance cu motor de 154 de cai putere. Prețul de pornire anunțat este de 39.980 de euro, livrările urmând să înceapă în luna octombrie.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Feature

Mazda MX-30 sub lupă: am condus prototipul primului model electric Mazda

Am mers în Portugalia pentru a testa prototipul primului model electric dezvoltat de Mazda. Versiunea de serie, MX-30, va ajunge la dealeri în a doua jumătate a anului curent, iar ediția specială de lansare este disponibilă pentru 33.900 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Aston Martin renunță la planurile de producție pentru Rapide E, primul său model electric

Aston Martin a renunțat la planurile de producție pentru Rapide E, primul său model electric, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Proiectul Rapide E ar urma să devină punct de plecare în dezvoltarea viitoarelor modele electrificate de la Aston Martin.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Schiță pentru un nou membru în gama ID de la Volkswagen: viitorul model electric, mai ieftin decât VW ID3

Volkswagen a publicat o schiță ce anunță un viitor model electric în gama ID. Cunoscut deocamdată ca “ID Entry”, noul model ar urma să fie lansat în 2022 cu un preț de vânzare mai mic decât în cazul lui ID3.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Ferrari: “Primul nostru model electric va fi lansat după 2025”

Ferrari a transmis că primul său model electric va fi lansat după 2025, întrucât tehnologia actuală a bateriilor mai are nevoie de timp pentru a fi dezvoltată.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre viitorul model electric BMW i4: versiune de top cu 530 CP și autonomie de până la 600 de kilometri

Versiunea de top a viitorului BMW i4 va putea oferi până la 530 de cai putere și va fi echipată cu o baterie cu capacitatea de 80 kWh, conform unor rapoarte publicate de presa din SUA. Autonomia calculată conform standardului WLTP ar urma să fie de până la 600 de kilometri.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un nou model electric: “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born”

Seat pregătește un model electric în segmentul B, a cărui lansare este așteptată în 2022. “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born,” a spus șeful Seat.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric de la Lamborghini: Grand Tourer cu 4 locuri, platformă comună cu Porsche Taycan și lansare până în 2025

Primul model electric de la Lamborghini ar putea fi un Grand Tourer cu 4 locuri, care să utilizeze aceeași platformă ca Porsche Taycan și care să fie lansat cel târziu în 2025.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Faraday Future îl recrutează pe creatorul lui BMW i8: compania va începe producția unui SUV electric de 1.000 de cai putere în 2020

Faraday Future, companie care vrea să rivalizeze cu Tesla, l-a numit în poziția de CEO pe Carsten Breitfeld, omul care a lucrat timp de 20 de ani la BMW și cel care a supervizat dezvoltarea supercar-ului i8. Breitfeld are misiunea să lanseze în producție primul model electric de la Faraday, un SUV de 1.000 de cai putere, începând de anul viitor.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus pregătește primul său model electric: conceptul va fi dezvăluit în luna octombrie

Primul model electric de la Lexus va fi o mașină din segmentul citadin, iar conceptul acesteia urmează să fie dezvăluit în luna octombrie, potrivit informațiilor din presa britanică.

Tag-uri similare

Opel, Peugeot, GM, General Motors, Concept, Frankfurt, Mitsubishi, electric, model electric, versiune de serie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru