Modele noi Jaguar

Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Cea mai scumpă versiune a lui Jaguar XJ oferită vreodată a debutat la Beijing

Versiunea cu ampatament mărit a lui Jaguar XJ a primit un nivel de echipare numit Ultimate odată cu Salonul Auto de la Beijing. Jaguar XJ Ultimate a devenit cel mai scump şi cel mai luxos XJ oferit vreodată.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Jaguar şi-a actualizat sigla

Englezii de la Jaguar şi-au redesenat sigla pentru a doua oară în ultimii zece ani. De data aceasta, englezii au schimbat şi fontul cu care îşi scriu numele mărcii.
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Jaguar XF Sportbrake - primele imagini neoficiale

Versiunea Sportbrake a lui Jaguar XF este gata de debut. Primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mercedes şi Jaguar pregătesc modele de performanţă cu tracţiune integrală

Jaguar şi Mercedes-Benz iau în considerare dezvoltarea unor berline de performanţă cu tracţiune integrală pentru anumite pieţe. Modelele ar putea debuta pe piaţă în următorii trei ani.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Siguranta

Jaguar apără scorul slab de la EuroNCAP al lui XF

Jaguar XF facelift a primit doar patru stele la ultima sesiune de teste a celor de la EuroNCAP. Toţi competitorii din segmentul său au cinci stele. Oficialii mărcii au ieşit în apărarea rezultatului.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Designerul şef de la Jaguar se gândeşte la un model de oraş

Ian Callum, designerul şef al Jaguar, a declarat că s-a gândit la o citadină premium. Cu toate acestea, designerul susţine că este doar o idee personală.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Jaguar a venit cu o versiune îmbunătăţită a lui C-X16 Concept

Jaguar a adus conceptul C-X16 la Los Angeles într-o versiune îmbunătăţită, alături de noul XKR-S, cea mai puternică decapotabilă a englezilor.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Modele noi

Jaguar XF 2.2 diesel: 4.637 km cu patru opriri de realimentare

Jaguar a adus un XF diesel în Statele Unite ale Americii pentru a-i prezenta abilităţile în materie de economie de carburant. Modelul a avut un consum mixt de 4.5 litri la sută.
Vineri, 12 August 2011 | Industrie

Tata Motors va investi 2.4 miliarde de dolari pe an în Jaguar şi Range Rover

Vânzările în scădere ale modelului Nano îi fac pe cei de la Tata Motors să-şi schimbe strategia şi să învestească în Jaguar-Land Rover pentru a mări vânzările acestor mărci.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Jaguar pregăteşte o versiunea break a lui XF

Potrivit publicaţiei australiene Carsales, cei de la Jaguar vor dezvolta o versiune Wagon a lui XF, care va avea un design deosebit.
Luni, 11 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un SUV în 2015

Potrivit unor surse, britanicii de la Jaguar lucrează la un SUV, care ar trebui să debuteze pe piaţă în termen de patru ani şi va lupta pe segmentul lui BMW X5.
Joi, 10 Martie 2011 | Video

VIDEO: Primul clip de promovare al celui mai puternic Jaguar din istorie

Englezii de la Jaguar au creat un spot dinamic pentru prezentarea celui mai puternic model creat vreodată de ei. Noul XKR-S este destinat fanilor Jaguar care le place să conducă sportiv şi să se simtă conectaţi cu maşina.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Martie 2011 | Modele noi

Jaguar nu va construi o versiune de serie a lui Bertone B99 Concept

Oficialii Jaguar au infirmat posibilitatea dezvoltării unei versiuni de producţie a conceptului B99 realizat de Bertone şi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Standurile Jaguar şi Land Rover

Jaguar şi Land Rover au prezentat mai multe noutăţi la Geneva. În timp ce Jaguar a venit cu cel mai puternic model din istorie, Range Rover a lansat un hibrid, alături de cel mai scump model din gamă.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Bertone a creat două concepte pentru Jaguar

Viitorul mărcii Jaguar, cel puţin la nivel de ipoteză, a fost prezentat astăzi la Geneva sub forma a două concepte realizate de Bertone.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Jaguar XKR-S, cel mai puternic model din istoria mărcii, a sosit la Geneva

Vârful gamei Jaguar XK a debutat astăzi la Salonul Auto de la Geneva. Vorbim de cel mai agil şi cel mai puternic din istoria Jaguar: XKR-S.
Joi, 03 Februarie 2011 | Industrie

Rolls Royce a luat şeful biroului de design exterior de la Jaguar

Designerul lui Jaguar XJ şi XK a fost angajat de cei de la Rolls Royce pentru a conduce departamentul de design exterior al mărcii din Goodwood.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Concepte

Jaguar C-X75 a primit premiul Louis Vuitton

Conceptul Jaguar C-X75 a primit încă un premiu pentru aspectul său deosebit. De data aceasta, vorbim de Premiul Louis Vuitton.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | General

Jaguar aniversează 50 de ani de la debutul lui E-Type

Jaguar va sărbători în mai multe rânduri aniversarea a 50 de ani de la debutul iconicului E-Type. Debutul pe piaţă al modelului a avut loc în 15 martie 1961.
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Jaguar nu va împărţi platforme cu niciun producător

Carl Peter-Forster, şeful Jaguar şi Tata Motors, a anunţat că marca de origine britanică nu va împărţi platforme cu nimeni.

Tag-uri similare

Jaguar, fotospion, modele noi Jaguar, XF, Jaguar XF, Jaguar XF facelift, fotospion Jaguar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru