Rolls Royce a luat şeful biroului de design exterior de la Jaguar

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.02.2011
Designerul lui Jaguar XJ şi XK a fost angajat de cei de la Rolls Royce pentru a conduce departamentul de design exterior al mărcii din Goodwood.

Oficialii Rolls Royce au anunţat că l-au angajat pe Giles Taylor pe postul de şef al departamentului de design exterior. Taylor a lucrat înainte la Jaguar şi este responsabil, printre altele, de aspectul exterior al lui Jaguar XJ şi XK. Noul membru al echipei de design Rolls Royce se va alătura colegilor săi din aprilie.

"Giles aduce la Rolls Royce talentul său excepţional de designer alături de o înţelegere a valorilor britanice şi a istoriei, elemente extrem de importante pentru marca Rolls Royce", a declarat Adrian van Hooydonk, şeful departamentului de design al Grupului BMW. Van Hooydonk va fi superiorul lui Giles Taylor şi îi va coordona activitatea în cadrul mărcii Rolls Royce.

"Giles cunoaşte foarte bine mărcile emoţionale din segmentul de lux şi are calităţi dovedite deja în lumea auto. El reprezintă o adăugire foarte valoroasă la echipa de design Rolls-Royce", a declarat Ian Cameron, designerul şef Rolls Royce şi şeful direct al lui Giles Taylor.

Echipa de design de la Rolls Royce a primit în 2010 premiul de design Red Dot pentru modelul Ghost.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru