Jaguar C-X75 a primit premiul Louis Vuitton

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.02.2011
Conceptul Jaguar C-X75 a primit încă un premiu pentru aspectul său deosebit. De data aceasta, vorbim de Premiul Louis Vuitton.

Conceptul Jaguar prezentat la Salonul Auto de la Paris a primit distincţia Louis Vuitton Classic Concept Award. Vorbim de celebrul C-X75, model despre care se spune că va revitaliza designul Jaguar şi va schimba complet aspectul modelelor mărcii britanice deţinute de indieni. Jaguar C-X75 a fost desemnat de juriul Festivalului Internaţional de Automobile cel mai frumos concept al anului.

"Ian Callum, directorul de design al Jaguar a reuşit, împreună cu echipa sa, să creeze nu doar un model frumos, ci şi un model echipat cu un nivel ridicat de echipamente tehnologice, care respectă ADN-ul mărcii Jaguar şi îl proiectează în viitor fără pic de nostalgie", a declarat Christian Philippsen, consultant auto şi personalitatea desemnată să le acorde premiul celor de la Jaguar.

Ian Callum, directorul de design Jaguar, a ţinut să sublinieze importanţa acestui tip de model pentru portofoliul brandului. "Nu este un secret că C-X75 a trezit un val de simpatie impresionant.

Tocmai din acest motiv consiliul de conducere analizează cu atenţie impactul pe care l-ar putea avea acest tip de maşină asupra publicului, în variantă de serie", a continuat Callum.

Printre membrii juriului se numără Serge Bellu, Xavier Dixsaut, Gordon Murray, Harm Lagaij şi Masafumi Suzuki. Conceptul C-X75 este un supercar electric dezvoltat pentru a celebra 75 de ani de existenţă ai mărcii Jaguar şi a fost lăudată pentru modul în care prezintă viitorul cu un design care nu este inspirat din trecut dar arată exact cum ar trebui să arate Jaguarul viitorului.

Via | Wheelsunplugged

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru