Modele noi Nissan

Joi, 01 Septembrie 2011 | Modele noi

Nissan Qashqai Pure Drive 1.6 dCi: 4.9 litri la sută şi 129 grame CO2/km

Nissan Qashqai va avea o nouă versiune de motorizare. Vorbim de un motor 1.6 dCi de 130 CP şi 320 Nm, care consumă 4.9 litri la sută în compania unei manuale cu şase trepte.
Marti, 09 August 2011 | Tehnologie

Nissan îşi va eticheta modelele vândute în SUA cu coduri QR

Informaţiile legate de consumul de carburant şi emisiile de CO2 ale modelelor Nissan vândute în SUA vor fi afişate pe acestea cu ajutorul codurilor QR, anunţă Autoblog.
Miercuri, 03 August 2011 | Autoipoteze

Nissan pregăteşte un rival pentru Mazda MX-5

Conceptul ESFLOW al celor de la Nissan ar putea fi transformat într-un roadster care va rivaliza Mazda MX-5, informează englezii de la AutoExpress.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

Rusia: Nissan pregăteşte un model low-cost bazat pe Logan

Piaţa din Rusia va primi în 2012 încă un model low-cost construit pe platforma Logan. De data aceasta, modelul respectiv va fi vândut sub sigla Nissan, anunţă Automotive News.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | Tuning

AMS Performance a creat o versiune de 1.309 CP a lui Nissan GT-R

Un tuner din Chicago a dezvoltat un pachet de 1.309 CP şi 1.384 Nm pentru Nissan GT-R. Acesta accelerează de la 100 la 200 km/h în 3.46 secunde şi parcurge sfertul de milă în puţin peste 9 secunde.
Joi, 14 Iulie 2011 | Intern

România: Vânzările Nissan s-au dublat în primul semestru al lui 2011

Nissan şi-a dublat vânzările în România în primele şase luni ale lui 2011, reuşind să comercializeze 1.048 unităţi. Cele mai populare modele au fost Qashqai, Juke şi Navara.
Marti, 12 Iulie 2011 | Siguranta

Nissan Leaf a primit cinci stele şi la testele de siguranţă din Australia

Nissan Leaf marchează o nouă reuşită în materie de siguranţă. Modelul electric al constructorului nipon a primit cinci stele şi de la organismul australian independent de testare a automobilelor noi.
Marti, 12 Iulie 2011 | Accidente exotice

2xVIDEO: Accident grav cu Nissan GT-R în Moscova

Şoferul unui Nissan GT-R a făcut ravagii pe străzile din Moscova după ce a pierdut controlul bolidului japonez pe fondul vitezei excesive. Camerele de supraveghere i-au înregistrat "isprava".
Joi, 16 Iunie 2011 | Modele noi

Generaţia 2013 a lui Nissan GT-R ar putea primi încă 30 CP

Nissan va renunţa la versiunea Spec-V a lui GT-R din 2012, iar modelul standard va fi mai puternic odată cu apariţia "generaţiei 2013".
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Modele noi

Viitorul Nissan Qashqai va fi dezvoltat integral în Marea Britanie

Echipa Nissan din Marea Britanie se va ocupa de creaţia şi producţia viitorului Qashqai. Popularul crossover japonez va fi desenat, dezvoltat şi construit în Marea Britanie şi vândut apoi în întreaga lume.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Noul Nissan Esflow Concept

Conceptul Esflow a fost, de departe, vedeta standului Nissan de la Geneva. Modelul este un vehicul electric care arata ca un amestec între Leaf, 370Z şi GT-R. Acesta are tracţiune spate, două motoare electrice şi promite performanţe uimitoare.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Nissan Esflow Concept a fost lansat oficial astăzi

Nissan a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva Esflow, conceptul unui coupe electric de performanţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Nissan a creat conceptul unui coupe electric de performanţă: ESFLOW

Japonezii de la Nissan au prezentat primele imagini şi informaţii despre un nou concept, pe nume ESFLOW, care prefigurează un coupe electric cu tracţiune spate.
Marti, 08 Februarie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale versiunii de top a lui Nissan GT-R

Nissan oferă o versiune de lux a lui GT-R, intitulată Egoist, care va fi realizată doar la comandă pentru clienţii pretenţioşi.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Nissan GT-R este disponibil din nou cu Launch Control

Nissan oferă o versiune îmbunătăţită a sistemului de demaraj controlat pentru GT-R, care permite un timp 0-100 km/h de numai 3 secunde.
Vineri, 14 Ianuarie 2011 | General

Nissan îşi cere scuze clienţilor de Leaf pentru perioada lungă de aşteptare

Odată cu debutul lui Nissan Leaf, constructorul japonez are deja probleme cu livrarea la timp a comenzilor şi cu o listă de aşteptare care devine din ce în ce mai lungă.
Joi, 23 Decembrie 2010 | Modele noi

Nissan va prezenta nouă modele noi la Tokyo

Nissan va prezenta o serie de concepte la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se află o versiune mai agresivă a lui Leaf şi un Juke echipat cu un pachet de accesorii.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | General

Nissan va lansa Leaf în Japonia pe 20 decembrie

Nissan Leaf va debuta pe piaţa din Japonia peste 18 zile. Modelul are zero emisii de carbon şi va intra pe o piaţă dominată de Prius, un hibrid care promite emisii scăzute de carbon şi un consum redus de carburant.
Joi, 18 Noiembrie 2010 | Modele noi

Primul SUV decapotabil din lume a debutat în LA: Nissan Murano CrossCabrio

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles modelul Murano CrossCabriolet. Acesta este primul SUV decapotabil cu tracţiune integrală permanentă, spun cei de la Nissan.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Modele noi

Nissan va lansa încă trei vehicule electrice până în 2014

Pe lângă Leaf, Nissan va lansa între trei noi modele electrice în următorii patru ani. Unul dintre acestea este un vehicul comercial uşor, iar altul este o subcompactă sportivă pentru Infiniti.

Tag-uri similare

Nissan, Europa, Marea Britanie, Nissan Leaf, vehicule electrice, modele noi Nissan, Leaf, EV, vanzari Nissan, Portugalia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru