Modele noi Nissan

Luni, 02 Iunie 2014 | Modele noi

Nissan a publicat prima imagine teaser a noului său pick-up

Nissan se pregăteşte să lanseze un nou pick-up, publicând pe contul oficial de Instagram o imagine teaser a viitorului model. Cel mai probabil, vorbim despre o nouă generaţie a lui Navara.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Industrie

Nissan se bazează pe viitorul său model compact pentru a creşte vânzările din Europa

Japonezii de la Nissan se bazează pe viitorul lor hatchback compact pentru creşterea cu un procent a cotei de piaţă în Europa până la finele anului 2016. Ultimul hatchback de segment C de la Nissan a fost Almera, scos din producție în urmă cu opt ani.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Modele noi

Nissan Murano - primele imagini ale noii generaţii

Nissan a prezentat primele imagini ale noii generaţii a lui Murano. A treia generaţie a SUV-ului japonez va ajunge în reprezentanţe până la sfârşitul anului curent.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Modele noi

Infiniti va prezenta un crossover bazat pe Nissan Juke

Infiniti va expune la Salonul Auto de la Beijing un exponat bazat pe platforma lui Nissan Juke. Modelul va primi o versiune de serie, care ar putea să fie comercializată doar pe piaţa din China.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Intern

Preţuri pentru noul Nissan Qashqai: start de la 18.690 euro

Importatorul Nissan în România a anunţat preţurile noii generaţii a lui Qashqai. SUV-ul compact al japonezilor pleacă de la 18.690 euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea 1.2 benzină turbo de 115 CP.
Luni, 17 Martie 2014 | Modele noi

Tracţiunea integrală, bună doar pentru imagine: doar 10% dintre clienţii primei generaţii Qashqai au ales versiuni 4x4

Nissan a păstrat sistemul 4x4 în oferta Qashqai pentru a întări imaginea off-road a modelului, explică reprezentanţii mărcii. Doar 10% dintre clienţii primei generaţii au ales această dotare.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke Nismo RS: crossoverul de clasă mică se mândreşte cu 218 CP

Odată cu facelift-ul lui Juke, Nissan a prezentat şi versiunea actualizată a lui Juke Nismo RS. Aceasta vine cu mai mulţi cai putere, manevrabilitate perfecţionată şi sistem de frânare sport.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan e-NV200: vehiculul comercial al japonezilor a primit o versiune electrică

Nissan aduce la Geneva versiunea electrică a lui NV200. Modelul are o autonomie de 170 kilometri, se încarcă la 80% din capacitate în doar 30 de minute şi are un spaţiu de încărcare cu volumul de 4.2 metri cubi.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan va prezenta o oglindă retrovizoare digitală

Nissan va aduce la Geneva o oglindă retrovizoare digitală, care funcţionează cu ajutorul unei camere video care transmite imagini filmate din spatele vehiculului în timp real. O versiune de serie va fi disponibilă opţional începând cu anul viitor.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Siguranta

Nissan Qashqai a obţinut cinci stele la testele EuroNCAP

Organismul independent EuroNCAP a testat noua generaţie a lui Qashqai. SUV-ul japonez a fost singurul model pus la încercare în prima sesiune de teste de siguranţă derulată în 2014.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan: "Noul Qashqai este desenat pentru a da senzaţia de siguranţă"

Taisuke Nakamura, directorul de design al Nissan Europe, a explicat scopul elementelor estetice noi din gama Qashqai. Modelul foloseşte mai multe trucuri pentru a întări senzaţia de siguranţă.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Concepte

Nissan Sport Sedan ne arată design-ul viitoarelor berline ale mărcii

Nissan a venit la Salonul Auto de la Detroit cu o berlină de 300 CP în versiune concept. Sport Sedan de la Nissan are dimensiuni comparabile cu Maxima,o berlină vândută în SUA, iar aspectul său va influenţa viitoarele modele ale mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Concepte

Nissan Sport Sedan, primul teaser al unui concept sportiv pregătit pentru Detroit

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Detroit un concept pe nume Sport Sedan, care înglobează viitorul limbaj de design al mărcii japoneze.
Joi, 05 Decembrie 2013 | O lume nebuna

Proprietarul unui Nissan Leaf, arestat în SUA pentru că a furat curent în valoare de 5 cenţi

Şoferul unui Nissan Leaf şi-a încărcat acumulatorii de la o priză descoperită de pe proprietatea unei instituţii de învăţămână fără să ceară permisiunea nimănui. În urma unei plângeri la poliţie, şoferul respectiv a fost arestat.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Modele noi

Nissan Qashqai a ajuns la a doua generaţie: imagini şi informaţii oficiale

Nissan a prezentat primele imagini ale celei de-a doua generaţii a lui Qashqai. SUV-ul compact va fi lansat comercial în 2014, la şapte ani de la debutul primului Qashqai.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Intern

Preţuri Nissan Note în România: start de la 13.600 euro

Nissan Note este disponibil pe piaţa din România. Versiunea de bază pleacă de la 13.600 de euro şi are un consum mixt de 4.7 litri la sută.
Marti, 10 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Nissan X-Trail a primit o nouă generaţie la Frankfurt

Noul Nissan X-Trail a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul vine cu un design schimbat complet, un interior nou şi cu o nouă platformă.
Marti, 20 August 2013 | Modele noi

Dacia Duster s-a transformat în Nissan Terrano în India

Versiunea Nissan a lui Duster se numeşte Terrano şi debutează pe piaţa din India cu un design schimbat şi cu un interior modificat.
Joi, 01 August 2013 | Autoipoteze

Nissan GT-R Nismo ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde

Nissan ar putea deveni constructorul cu cea mai rapidă maşină de serie din lume odată cu debutul versiunii Nismo a lui GT-R. Potrivit Autoexpress, modelul va accelera de la 0 la 100 km/h în două secunde.
Vineri, 05 Iulie 2013 | Modele noi

Infiniti amână primul său model electric în aşteptarea noii generaţii de acumulatori

Japonezii de la Infiniti au decis să amâne lansarea primului lor model electric, acesta fiind programat iniţial pentru anul 2015. Modelul respectiv, bazat pe platforma lui Nissan Leaf, va primi un sistem avansat de încărcare şi acumulatori mai performanţi.

Tag-uri similare

Nissan, Europa, Marea Britanie, Nissan Leaf, vehicule electrice, modele noi Nissan, Leaf, EV, vanzari Nissan, Portugalia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru