2xVIDEO: Accident grav cu Nissan GT-R în Moscova

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.07.2011
Şoferul unui Nissan GT-R a făcut ravagii pe străzile din Moscova după ce a pierdut controlul bolidului japonez pe fondul vitezei excesive. Camerele de supraveghere i-au înregistrat "isprava".

Nissan GT-R este un model puternic, iar ultima generaţie nu face excepţie. Prima versiune de R35 dezvoltă 480 CP la 6.400 rpm şi oferă un cuplu motor maxim de 588 Nm între 3.200 şi 5.200 de rotaţii pe minut. Un asemenea nivel de putere este dificil de strunit dacă eşti un şofer obişnuit, fără instruire specială şi cu un nivel redus de experienţă.

Împreună cu teribilismul sau inconştienţa, un asemenea autovehicul se transformă într-o armă, al cărei control este pierdut de fiecare dată când şoferul calcă pedala de acceleraţie până la podea. Confirmarea afirmaţiilor de mai sus vine din Moscova, unde un şofer a decis să-şi ducă maşina la limită în mediul urban. Dezastrul era iminent, acesta trecând la milimetru printre două maşini care circulau regulamentar. Acesta nu a reuşit să se oprească nici după ce a trecut de intersecţie, intrând "glonţ" în trei maşini parcate, primele două fiind proiectate ca şi cum ar fi fost jucării.

Via | Carbl

Comentarii (9)

  • Opinie
    Idiotul de la volan a lovit direct 5 masini (le-a lovit si pe cele doua printre care trece) si cine stie cate au mai avut de suferit caci au zburat si piese desprinse (o roata se desprinde, cred eu, din masina depasita pe dreapta si loveste Cruze-ul) . Practic s-a ”dezechilibrat” in momentul in care a facut manevra brusca de depasire prin dreapta si a acrosat masinile printre care a trecut. Bine ca a lovit masini oprite in care nu era nimeni si nu a intrat pe contrasens sa-l faca praf pe cel cu Corsa. Teribilismul si prostia si-au dat mana cu neindemanarea. Sa te fereasca Dumnezeu de astfel de indivizi!
    16 2
  • Au inima...
    Am lasat sa curga o lacrima din coltul ochiului... :) Uite asa a mai plecat dintre noi un model GT-R...

    Oare la mine cat ar rezista unul?:)
    12 11
  • ics
    Cred ca i-a zburat o roata. in al doilea clip se vede o roata care vine de undeva din spate....
    4 3
  • @ics
    Eu cred ca fugea de roata aia, de asta avea viteza...;))
    22 3
  • priviti poza
    1750 kg de forta letala... uitati-va numai cum a rasturnat SUV-ul ala
    12 0
  • la sfarsitul video-ului 1 in dreapta jos masina pe avarii
    Acela e un Bugatii sau doar un Chrysler? Ca daca era primul era si mai jale...
    0 0
  • stabilă şi solidă maşina
    Având tracţiune integrală, tot mai avea 3 roţi motrice :D.
    Dupa ce a "răzuit" toată strada, a rămas stabilă pe traiectorie. Se pare că a existat chiar o manevră să revină pe sensul ei de mers, evitând impactul cu Opelul ăla. Mă aşteptam la un impact ca la biliard, să devieze şi să se răsucească.
    14 3
  • bun Nissan-ul... are grija de tine oricat de prost ai fi la volan...
    20 1
  • Uite Roata
    Roata
    Roata provine de la masina din spate pe care a lovito. se vede clar in primul film cum se desprinde
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru