Noua generatie

Miercuri, 08 Iulie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Audi ascunde viitoarea generatie A3 sub o caroserie de Golf

Ultimele imagini spion furnizate de CarPix dovedesc faptul ca Audi testeaza sasiul viitorului A3 pe o caroserie de Volkswagen Golf.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Opel va lansa urmasul lui Astra GTC in 2011

Opel a anuntat ca va lansa derivatul cu trei usi al noii generatii Astra in decursul lui 2011. Modelul va introduce linii foarte agresive, identice cu cele ilustrate de ultima schita publicata de Opel.
Joi, 02 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul Bentley Arnage, promovat cu inca un teaser

Bentley continua campania sa de promovare a viitoarei generatii Arnage, cu inca un teaser video. Modelul de lux este asteptat sa isi faca aparitia peste trei luni.
Joi, 02 Iulie 2009 | Industrie

Viitorul Ford Focus va fi produs exclusiv in Germania

Ford a anuntat oficial ca va produce noua generatie Focus doar in Germania, la uzina din Saarlouis. Asemeni modelului compact, minivan-ul C-Max va fi produs exclusiv in Spania.
Luni, 29 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul Alfa Romeo Milano, surprins in teste

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sa vada inlocuitorul actualului Alfa Romeo 147, avem deocamdata doar un video spion al viitorului model, care se va numi cel mai probabil Milano.
Luni, 29 Iunie 2009 | Modele noi

Primele imagini cu noua generatie Saab 9-5

Doua prelucrari digitale cu noua generatie Saab 9-5, a caror autenticitate sta inca sub semnul intrebarii, au debutat astazi in presa de specialitate.
Joi, 18 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Noul Opel Astra revine cu un film de prezentare

Opel pregateste publicul de lansarea noii generatii Astra cu un nou set de video-uri, care urmaresc in detaliu modelul pe strada si in studio.
Vineri, 29 Mai 2009 | Video

VIDEO: Viitorul BMW Seria 6 testeaza pe Nurburgring

BMW pregateste noua generatie a coupe-ului Seria 6. Nemtii testeaza in prezent prototipul pe celebrul circuit de la Nurburgring.
Joi, 28 Mai 2009 | Modele noi

Viitorul BMW X3 se va lansa in 2010 la Detroit

Noua generatie a modelului bavarez X3 este asteptata sa isi faca debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment programat la inceputul anului 2010.
Luni, 04 Mai 2009 | Modele noi

Audi lanseaza A3 sedan in 2011

Noua generatie a modelului A3 va debuta pe piata in 2011 si va fi dezvoltata pe o platforma complet noua. Nemtii vor largi gama cu o varianta sedan si cu o versiune de performanta RS3.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Industrie

Land Rover va lansa noul Defender in 2013

Land Rover pregateste cu atentie noua generatie a legendarului model Defender. Acesta va sosi in 2013 si va introduce probabil o gama nou de motorizari eficiente.
Joi, 23 Aprilie 2009 | General

Primele schite cu viitorul Renault Clio

Desi faceliftul noului Clio abia a fost dezvaluit, pe internet au aparut deja schitele viitoarei generatii, asteptata cel mai devreme in 2011.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Economic

Toyota estimeaza 40.000 de comenzi pentru noul Prius

Toyota a anuntat ca estimeaza un numar de aproximativ 40.000 de precomenzi pentru noul Prius, cu mult peste cifra inregistrata de Honda Insight in momentul lansarii.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul Saab 9-5, spionat in timpul testelor

Chiar daca nu se afla intr-o situatie financiara roz, suedezii de la Saab nu abandoneaza planurile de dezvoltare ale noului sedan 9-5, asteptat sa fie dezvaluit la Salonul de la Frankfurt.
Joi, 02 Aprilie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Kia Sorento!

Kia a publicat astazi prima poza oficiala si primele informatii ale noii generatii Sorento. Modelul va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul de la Seul.
Vineri, 06 Martie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Opel testeaza versiunea de serie a viitorului Meriva

Opel a dezvaluit anul trecut la Geneva conceptul care ar urma sa dea nastere noului Meriva. Ultimele fotografii spion tradeaza liniile pe care modelul de serie le va afisa oficial la Frankfurt.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru