Primele imagini cu noua generatie Saab 9-5

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.06.2009
Doua prelucrari digitale cu noua generatie Saab 9-5, a caror autenticitate sta inca sub semnul intrebarii, au debutat astazi in presa de specialitate.

In asteptarea noului Saab 9-5, fanii modelului suedez au ocazia de a vedea primele poze ale versiunii de serie, judecand cel putin dupa spusele unui jurnalist care a publica doua imagini furate din portofoliul de presa si aflate inca sub embargou.

Jurnalistul, care lucreaza pentru publicatia online Saabsunited, a declarat ca prelucrarile digitale fac parte din mapa de presa a constructorului suedez, ele fiind inlaturate initial de pe internet din cauza embargoului. Dat fiind faptul ca mai multe publicatii au apucat sa preia imaginile, jurnalistul le-a republicat.

Momentan nimeni nu poate atesta autenticitatea imaginilor, singura modalitate de a ne convinge fiind similaritatile cu prototipurile 9-5 surprinse in teste in urma cu ceva timp. Judecand dupa formele expuse in primele doua imagini, noua generatie Saab 9-5 imprumuta serios din liniile conceptului Aero X, ceea ce inseamna ca succesul in fata publicului este aproape garantat.

via | Saabunited

Comentarii (3)

  • Decimus4u
    Audi?
    Mai mult seamana cu Audi....frumos oricum
    3 0
  • wierd
    ciudat si frumos, ca orice saab.imi place ca au pastrat liniile vechiului 9-5
    1 0
  • mandrake
    Frumos
    tot timpul am avut o slabiciune pentru aceasta marca, poate intr-o zi o sa fiu si eu propietarul unei masini legenda vie numita : Saab, despre care am auzit numai vorbe de lauda.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru