VIDEO: Noul Opel Astra revine cu un film de prezentare

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.06.2009
Opel pregateste publicul de lansarea noii generatii Astra cu un nou set de video-uri, care urmaresc in detaliu modelul pe strada si in studio.

Comentarii (6)

  • Plagiat
    Megane 3. Cred ca gata s-a cam terminat sacul cu creatie al designerilor.
    1 6
  • NASSSSSPPAAAAAAAAAAAAAAA
    URATTTTT
    E urat numi place deloc spatele e cam de la clio iar fata aia e odioasa Megane 3 e mai frumos,mai ieftin si mai fiabil, singurul lucru placut la masina asta ar fi interiorul.



    Va salut!
    1 7
  • Interesant
    Hai mai,nu fiti chiar asa de rai.Masina arata bine,unele forme fiind preluate de la Insignia.Nu va place nu va cumparati!
    5 0
  • you_hooo
    dasign
    Cred ca nu se vede impletirea design-ului de la Corsa si Insignia. Megane n-are nicio treaba in afacerea Opel. Mai spalati-va pe ochi.... Cineva zicea ca noul Megane e mai fiabil... de unde stim asta??! Arata cumva a mai fiabil!!!!? uuups cred ca nu a fost apa suficient de rece.... Oricum e un mare salt dpdv al designului si se integreaza perfect in gama Opel actuala.
    2 0
  • NEW ASTRA
    BA este superfrumoasa, si interiorul de nota 10. Interesante vor fi preturile, oricum romania nu mai cumpara masini de volum cum o facea acum un an. DOAR PRETU AR MAI MISCA CEVA SI EVENTUAL DUBLAREA (MACAR) A PRIMEI DE CASARE.
    1 0
  • bai naspaaaaaaa
    de cand e renault un exemplu de masina fiabila? si mai ales un exemplu pt opel? ca aspect e subiectiv pt ca difera parerile de la om la om dar numai copiat dupa clio si megane nu e...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru