EXCLUSIV: Audi ascunde viitoarea generatie A3 sub o caroserie de Golf

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Ultimele imagini spion furnizate de CarPix dovedesc faptul ca Audi testeaza sasiul viitorului A3 pe o caroserie de Volkswagen Golf.

Desi A3 a primit de curand un facelift, Audi se pregateste deja sa dezvolte noua generatie a compactei premium. O demonstreaza chiar fotografiile spion surprinse de specialistii de la CarPix, care tradeaza faptul ca nemtii testeaza sasiul masinii.

Ca si in cazul celorlalte modele pe care Audi le pregateste, sasiul este mascat de caroseria unui model mai comun, de cele mai multe ori de provenienta Volkswagen. Asa s-a intamplat si in cazul viitorului Q3, ascuns sub caroseria unui Tiguan, sau a noului A1, mascat de caroseria unui Volkswagen Polo.

De aceasta data, nemtii au ales un Volkswagen Golf pentru a camufla sasiul pe care il testeaza. Din primele imagini se oberva bosaje mai mari in partea frontala si posterioara, ceea ce inseamna ca viitorul A3 va creste in dimensiuni si va deveni mai lat cu cativa centimetri, pentru a oferi o stabilitate imbunatatita.

Comentarii (8)

  • meetdafockers
    frec
    ce-s cu pozele astea?..poate masina aia chiar e un VW Golf..asa ati dedus voi ca in jurul golfului se vede un A3..
    6 8
  • alo ?
    ba nene , nu ma mai derajanti pentru prostii caci timpul meu este pretios. La urmatoarea abatere ma dezabonez.
    6 9
  • Posibil
    E destul de exagerata ideea, dar de obicei masinile testate de Audi au numere de Ingolstadt, ceea ce ar veni putin in sprijunul ipotezei.
    Poate e vreun roman manelist care isi tuneaza Golfu :)).
    4 3
  • fny.ro
    Concernul VW
    Poate sasiul noului A3 este acelasi sasiu cu al actualului golf. Nu m-ar mira la VW au ajuns sa recicleze si modele vechi pe branduri diferite ("noul" exeo = vechiul A4)....
    6 3
  • Terminati
    Ba mai terminati, sunteti orbi, ala nu e golf. Uitati-va la proeminentele de langa roti, langa capacul de alimentare, in ultima poza ceva nu e in regula. Cautati si voi pe google un golf sa vedeti.

    ASTA CLAR NU E GOLF
    8 3
  • interesanta ideea de a testa viitoarele platforme.Sigur vor mai aparea care or sa fure aceasta idee asa cum n-au obisnuit
    3 1
  • @liviu
    Poate nu ai vazut bine, dar nr de inmatriculare incepe cu IN si e de la INGOLSTADT...aberati aiurea si nici macar nu va uitati atent la foto. E clar un A3 acoperit.
    5 1
  • Flaviu C
    si mai conteaza?? diferentza dintre a3 si golf consta doar in calitate mai buna a materialelor pe a doua....
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru