EXCLUSIV: Opel testeaza versiunea de serie a viitorului Meriva

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.03.2009
Opel a dezvaluit anul trecut la Geneva conceptul care ar urma sa dea nastere noului Meriva. Ultimele fotografii spion tradeaza liniile pe care modelul de serie le va afisa oficial la Frankfurt.

In aceasta perioada de criza, constructorii europeni cauta sa isi largeasca gama de produse si sa inlocuiasca modelele mai vechi, existente pe piata. Este si cazul Opel, care dupa Insignia, incearca sa aduca in fata publicului noua generatie Astra si noul Meriva.

Ultimele fotografii spion ale specialistilor de la Carpix au reusit sa surprinda un exemplar mai putin camuflat al noii generatii Meriva, ceea ce inseamna ca nemtii lucreaza intens la definitivarea versiunii de productie.

Primele imagini au reliefat liniile preluate de la conceptul cu acelasi nume, prezentat in primavara anului trecut la Geneva.De aceasta data insa, camuflajul lasa sa se vada linia blocurilor optice fata si spate dar si liniile laterale, care imprumuta mult din robustetea actualului Insignia.

Versiunea de productie a MPV-ul pregatit de Opel ar urma sa fie dezvaluita in premiera mondiala abia in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru