Viitorul BMW X3 se va lansa in 2010 la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.05.2009
Noua generatie a modelului bavarez X3 este asteptata sa isi faca debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment programat la inceputul anului 2010.

Noua generatie a crossover-ului BMW X3, spionat deja de nenumarate ori in teste, isi va face debutul oficial in fata publicului american. Surse neoficiale au confirmate faptul ca cea de-a doua generatie X3 va fi dezvaluita, in premiera mondiala, in cadrul editiei de anul viitor a Salonului Auto de la Detroit.

Daca actuala criza economica nu va mai pune bete in roate constructorului bavarez, am putea vedea primele imagini ale crossover-ului si primele informatii oficiale inca din luna decembrie.

In prezent, viitorul BMW X3 este subiectul unor speculatii tot mai des intalnite in presa internationala. Se pare ca X3 va parasi actualul segment de piata, locul sau urmand sa fie luat de viitorul X1.

Actualul crossover va creste in dimensiuni, apropiindu-se tot mai mult de cele ale vechii generatii X5. In aceste conditii, viitorul X3 ar urma sa masoare 4.65 metri lungime, 1.85 metri latime si 1.68 metri inaltime, adica exact premizele unui habitaclu spatios.

Look-ul exterior va cauta sa inspire mai multa sportivitate, iar interiorul va incerca sa atraga printr-un design nou, mult mai deosebit.

Sub capota ne putem astepta la surprize, insa in mod sigur viitorul X3 va fi pus in miscare de doua unitati pe benzina si de patru dieseluri.

via | BMWblog

Comentarii (1)

  • bmw x1
    auto-bild.ro a dat deja primele poze oficiale
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru