Noutati Ford

Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

Şeful Ford Europe: "Producţia de maşini noi din Europa încă depăşeşte cererea"

Stephen Odell, şeful Ford of Europe, spune că scăderile în producţie operate de producătorii de automobile din Europa nu sunt suficiente, cererea fiind la un nivel semnificativ mai scăzut decât producţia.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Ford Tourneo Connect va fi oferit şi în compania motorului 1.0 EcoBoost

Ford a anunţat că va oferi noul Tourneo Connect şi în compania motorizării 1.0 EcoBoost, versiunea de 100 CP. Aceasta oferă un consum mediu de 5.6 litri la sută.
Joi, 20 Iunie 2013 | Industrie

Ford Transit celebrează 7 milioane de unităţi produse

Ford serbează producţia a şapte milioane de unităţi Transit, utilitara celebră a producătorului american. Exemplarul aniversar a părăsit uzina Ford Jiangling Motors Corp din China, proaspăt inaugurată de Alan Mullaly, CEO-ul Ford.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Industrie

Ford: ”Ka nu este profitabil, deşi obţine vânzări bune”

Profitabilitatea redusă a lui Ford Ka şi imposibilitatea de a-l integra în strategia "One Ford" îi face pe americanii de la Ford să se gândească la eliminarea modelului de segment A din portofoliul mărcii.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Ford Transit Courier, noul membru al gamei de vehicule comerciale Ford

Ford a prezentat la Salonul de Vehicule Comerciale din Birmingham noul Transit Courier. Modelul preia limbajul de design al gamei Ford şi completează oferta de vehicule comerciale a mărcii americane.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Ford EcoSport tronează în standul producătorului american

Ford a adus la Geneva noul EcoSport, un SUV de segment B, al cărui singur scop este lupta cu Nissan Juke. Modelul va fi disponibil comercial începând cu cea de-a doua jumătate a anului.
Marti, 05 Februarie 2013 | Modele noi

Noul Ford Focus RS, confirmat pentru debut în 2015

Debutul lui Ford Focus RS a fost confirmat pentru 2015. Modelul va avea un motor turbo de 2.3 litri care va dezvolta aproximativ 330 CP.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | General

Strănepotul lui Henry Ford a cumpărat cel mai vechi model Ford din lume

Bill Ford, director executiv al Ford şi strănepotul fondatorului mărcii americane, a cumpărat cel mai vechi automobil Ford din lume, un Model A din 1903.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Tuning

Ford Focus ST a primit o versiune de 330 CP de la Cosworth

Ford a venit la SEMA, celebra expoziţie de tuning şi accesorii pentru tuning din Statele Unite ale Americii, cu o versiune Cosworth a lui Focus ST, care dezvoltă 330 CP. Pentru moment, este doar un concept.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS ar putea avea un motor 2.3 EcoBoost, de 350 CP

Noua generaţie a lui Ford Focus RS va fi echipat cu un motor 2.3 EcoBoost, anunţă cei de la Piston Heads. Acesta vine cu un diferenţial faţă activ cu alunecare limitată, dezvoltat de GKN.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Economic

Bloomberg: Dealerii Ford din Europa au crescut artificial vânzările de automobile noi

Potrivit celor de la Bloomberg, dealerii Ford din Europa au recurs la o metodă inedită de a-şi creşte vânzările: îşi vând între ei automobilele noi, ca apoi să le comercializeze pe piaţa second-hand cu reduceri consistente.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford Transit şi Transit Connect, primele imagini oficiale

Ford a prezentat primele imagini oficiale ale noilor generaţii Transit şi Transit Connect. Cele două modele completează gama de utilitare Ford alături de Transit Custom şi Transit Custom Van.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford Mondeo - primele imagini ale noii generaţii pentru Europa

Ford a prezentat primele imagini ale noii generaţii Mondeo, în versiunile berlină şi Wagon. Modelul va fi echipat cu motorul 1.0 EcoBoost de 125 CP.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Motorsport

Un monopost Formula Ford 1.0 EcoBoost a obţinut 7:22 minute pe Nurburgring

Inginerii Ford au echipat un monopost Formula Ford cu un motor 1.0 EcoBoost de 205 CP pentru a-l încerca pe Nurburgring. Modelul a obţinut al 11-lea timp pe circuitul german.
Joi, 28 Iunie 2012 | Tehnologie

Ford anunţă un sistem de conducere semi-autonom

Ford a anunţat o tehnologie numită Traffic Jam Assist, care poate să controleze volanul şi să urmeze maşina din faţă într-o aglomeraţie fără intervenţia şoferului.
Luni, 25 Iunie 2012 | Intern

Ford B-Max a intrat în producţie la uzina din Craiova

Ford a introdus în producţie noul B-Max la fabrica din Craiova. Debutul producţiei lui B-Max la uzina românească are loc la patru ani şi trei luni de la preluarea fabricii din Craiova.
Vineri, 22 Iunie 2012 | Tuning

Ford Focus Estate a primit un pachet de la Loder1899

Nemţii de la Loder1899 au dezvoltat un pachet de tuning pentru versiunea Estate a lui Ford Focus. Pachetul complet pleacă de la 3.845 de euro, fără montaj sau vopsire.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Viitorul Ford Mondeo ar putea primi centuri cu airbag pentru locurile din spate

Ford ar putea echipa viitorul Mondeo cu centuri de siguranţă cu airbag integrat pentru ocupanţii locurilor din spate. Informaţia este vehiculată de o publicaţie olandeză, nefiind confirmată oficial de cei de la Ford.

Tag-uri similare

Ford, Frankfurt, modele noi Ford, Fiesta, Ford Fiesta, noutati Ford, Frankfurt 2011, motoare Ford, noul Ford Fiesta, noutati Ford Fiesta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru