Noutati Mercedes

Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz: Motoarele pe benzină ale lui A-Klasse respectă normele Euro 6

Mercedes-Benz a anunţat că toate motoarele pe benzină din gama A-Klasse respectă deja normele Euro 6, care vor intra în vigoare abia în 2014.
Luni, 11 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz C-Klasse va primi în această vară un motor 1.6 turbo

Mercedes-Benz va introduce un motor turbo de 1.6 litri în gama C-Klasse. Unitatea va oferi cuplul maxim încă de la 1.250 rpm şi va fi la fel de economic ca un diesel, spun oficialii mărcii.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz SLS AMG a primit o ediţie specială pentru Japonia

Mercedes-Benz oferă o ediţie specială a lui SLS 63 AMG doar pe piaţa din Japonia. Aceasta are trei versiuni, diferenţiate de culori şi echipamente, şi va fi construită în serie limitată.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Motorsport

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series este noul Safety Car din DTM

Versiunea Black Series a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe debutează weekend-ul viitor în campionatul german DTM în postura de Safety Car.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz G63 AMG - primele imagini oficiale

Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale lui G63 AMG, înlocuitorul lui G55 AMG. Modelul dezvoltă 544 CP şi 760 Nm şi are un sistem start/stop în standard.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Industrie

Actualul Mercedes-Benz E-Klasse a ajuns la borna 500.000

Fabrica Mercedes-Benz din Sindelfingen a produs exemplarul cu numărul 500.000 al noii generaţii E-Klasse. De-a lungul timpului, Mercedes a produs zece milioane de unităţi E-Klasse.
Joi, 22 Martie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz GLK a primit un facelift

Mercedes i-a aplicat un facelift serios lui GLK. Modelul are alt interior, un set de blocuri optice noi şi stopuri noi. Gama de motorizări a fost şi ea actualizată, iar GLK este oferit acum şi cu versiuni cu tracţiune spate.
Vineri, 24 Februarie 2012 | Modele noi

Şeful Daimler: "Vom lansa zece modele noi şi 22 de facelift-uri până în 2015"

Dieter Zetsche a anunţat că Mercedes-Benz va lansa zece modele noi şi 22 de facelift-uri sau modele îmbunătăţite dramatic până la finele anului 2015.
Joi, 23 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, primele imagini oficiale ale interiorului

Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale interiorului noului A-Klasse. Compacta de la Mercedes-Benz are un design sportiv, care intregrează cu succes toate elementele tehnologice introduse în această gamă.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes prezintă centurile active pentru locurile din spate

Mercedes a dezvoltat un sistem care uşurează accesul la centurile din spate odată cu deschiderea uşilor. Acesta oferă un nivel superior de siguranţă în cazul unui impact şi va debuta pe viitorul S-Klasse.
Marti, 07 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz AMG anunţă un rival pentru Porsche 911

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat dezvoltarea unui rival al lui Porsche 911. Modelul va fi realizat de cei de la AMG şi va fi lansat în cea de-a doua parte a anului viitor.
Marti, 07 Februarie 2012 | Modele noi

Divizia AMG de la Mercedes nu va dezvolta un diesel de performanţă

Nemţii de la AMG au anunţat că nu se vor lupta cu rivalii de la BMW M pe segmentul diesel-urilor de performanţă. Deşi au dezvoltat un asemenea model în trecut, cei de la AMG spun că un diesel de performanţă aduce prea multe compromisuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, prima imagine neoficială a noului model

Noua generaţie Mercedes-Benz A-Klasse a fost surprinsă nedeghizată pe un drum din Insulele Canare. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SL - primele imagini oficiale

Noua generaţie a lui Mercedes-Benz SL a fost prezentată pe internet în mod oficial. Debutul public are loc la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz SL

Noul Mercedes-Benz SL a fost deconspirat prin publicarea unor pagini scanate din broşura noului model pe un portal al pasionaţilor de automobile germane.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Concepte

Mercedes Aero Trailer Concept, cea mai aerodinamică semiremorcă

Divizia de camioane a celor de la Mercedes-Benz a dezvoltat o semiremorcă aerodinamică. Aceasta ajută la economisirea a 2.000 de litri de carburant la fiecare 150.000 de kilometri parcurşi.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, noutati Mercedes, SLK, Mercedes SLK, concept Mercedes, Mercedes-Benz SLK, Mercedes SLK 250 CDI, 250 CDI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru