Pininfarina

Vineri, 28 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Pininfarina PF0: tehnologie dezvoltată cu ajutorul Rimac, croații care au lansat hypercar-ul electric de 1.914 CP

Automobili Pininfarina a semnat un parteneriat cu Rimac. Producătorul din Croația ar urma să ofere sistemul de propulsie și bateriile necesare viitorului hypercar electric Pininfarina PF0.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Pininfarina dezvăluie noi schițe oficiale cu viitorul hypercar electric PF0: doar 150 de exemplare vor fi construite manual din 2020

Automobili Pininfarina a publicat trei noi schițe oficiale cu interiorul viitorului său hypercar electric. Modelul PF0 va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere, autonomie de până la 500 de kilometri și o producție limitată la doar 150 de exemplare construite manual.
Luni, 16 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Pininfarina vrea să lanseze 4 modele noi între 2020 și 2025: hypercar-ul PF0 ar putea fi urmat de un crossover electric

Pininfarina a anunțat că vrea să lanseze 4 modele noi între 2020 și 2025, pe lângă hypercar-ul electric PF0. Al doilea model al noii companii ar urma să fie un crossover electric.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitorul hypercar electric dezvoltat de Automobili Pininfarina: 2.000 de cai putere pentru modelul care debutează în 2020

Automobili Pininfarina a publicat primele schițe cu viitorul hypercar electric. Modelul va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere și autonomie de până la 500 de kilometri. Croații de la Rimac se vor implica în procesul de dezvoltare.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Pininfarina HK GT Concept: încă un teaser pentru noul coupe electric înainte de lansarea oficială

Pininfarina a dezvăluit încă un teaser care prefațează lansarea unui coupe electric numit HK GT în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Pininfarina HK GT Concept: noul coupe electric primește teasere înainte de lansarea din luna martie

Pininfarina a publicat două teasere care anticipează lansarea unui coupe electric numit HK GT cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 10 Februarie 2017 | Concepte

Artă italiană: casa de design Pininfarina prefațează lansarea unui concept electric de lux cu un teaser atractiv

Pininfarina a publicat primul teaser pentru un concept de lux "care va combina designul pur cu tehnologia ecologică" și pe care îl va prezenta la începutul lunii martie.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Industrie

Soarta designului italian sfârșește în mâinile indienilor: Pininfarina intră în familia Mahindra, acolo unde există și Ssangyong

Mahindra a anunțat finalizarea discuțiilor cu Pininfarina și declanșarea procesului de achiziție. Indienii vor plăti 168 de milioane de euro pentru compania italiană.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Economic

Indienii aruncă un colac de salvare pentru cel mai bătrân designer italian, Pininfarina

Pininfarina a anunțat că păcălește falimentul. Salvarea designerului care a trasat forme atrăgătoare pentru Ferrari, Maserati sau Rolls Royce vine din India.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Industrie

Indienii de la Mahindra poartă discuţii privind achiziţia Pininfarina

Mahindra&Mahindra, cel mai mare producător de SUV-uri din India, poartă discuţii privind o achiziţie a companiei italiene Pininfarina, titrează cei de la Bloomberg citând surse apropiate problemei.
Duminica, 07 Decembrie 2014 | Modele noi

Ferrari Sergio - primul din cele șase exemplare de serie a fost deja livrat

Ferrari a prezentat varianta de serie a modelului Sergio, un supercar bazat pe conceptul Pininfarina Sergio. Doar șase exemplare vor fi construite.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Modele noi

Conceptul Pininfarina Sergio va fi produs în serie pentru numai şase clienţi bogaţi

Ferrari şi Pininfarina vor produce în serie conceptul Sergio, prezentat în 2013 la Geneva. Supercarul exotic va fi reprodus în doar şase exemplare, vândute deja unor clienţi din SUA, Europa şi Asia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Iulie 2014 | General

Singurul Ferrari cu trei locuri din lume va fi vândut la licitaţie pentru aproximativ 20 de milioane de dolari

Licitaţia organizată de Gooding&Co derulată la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach va include şi singurul Ferrari cu trei locuri din lume, modelul 365 P Berlinetta Speciale din 1966. Acesta este aşteptat să fie vândut pentru aproximativ 20 de milioane de dolari.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.
Vineri, 24 Mai 2013 | Concepte

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe - imagini şi detalii oficiale cu exerciţiul de design

BMW şi Pininfarina vor prezenta în cadrul Concursului de Eleganţă Villa d`Este primul rod al colaborării lor. Se numeşte Gran Lusso Coupe şi este o versiune redesenată a actualului Seria 6 Gran Coupe.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Concepte

BMW Gran Lusso Coupe Concept, primul "fruct" al colaborării cu Pininfarina

BMW şi Pininfarina au colaborat pentru prima dată în istoria celor două mărci. Rezultatul este un concept bazat pe Seria 6 Coupe şi este numit BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.
Marti, 19 Martie 2013 | Modele noi

Pininfarina Sergio Concept ar putea primi o versiune de serie

Conceptul Pininfarina Sergio ar putea fi construit în serie limitată, spun reprezentanţii companiei. Fiecare unitate va costa aproape trei milioane de euro, spun unele voci.
Luni, 18 Martie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Sergio Pininfarina - legenda designului italian

Sergio Pininfarina, omul care a influenţat cel mai mult designul modelelor Ferrari, a murit anul trecut, la vârsta de 85 de ani. Ne-a lăsat moştenire o lungă listă de modele emblematice. Iar numele său a intrat deja în manualele de design auto.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

Pininfarina Sergio Concept: dedicat lui Sergio Pininfarina şi girat de Ferrari

Una dintre cele mai atrăgătoare maşini prezente la standurile de la Geneva este semnată de Pininfarina, poartă sigla Ferrari şi este un concept dedicat memoriei lui Sergio Pininfarina, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri auto din istorie.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Pininfarina Sergio Concept, un omagiu strălucitor pe patru roți

Pininfarina a căutat să își atragă cât mai mulți spectatori la stand. A reușit. Rețeta succesului s-a numit Pininfarina Sergio Concept, un omagiu pentru vechiul președinte al companiei.

Tag-uri similare

Ferrari, Ford, Toyota, Citroen, Fiat, Volvo, Peugeot, Chevrolet, Alfa Romeo, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru