Pininfarina

Miercuri, 26 Mai 2010 | Modele noi

Pininfarina va desena 30% din maşinile create în China

Pininfarina a semnat contracte cu producătorii chinezi de automobile ce îi vor permite să deseneze 30% din modelele noi care vor debuta pe piaţa din China în următoarea perioadă.
Miercuri, 05 Mai 2010 | General

Un Ferrari 400 Superamerica s-a vandut pentru 2.800.000 de euro

In cadrul unei licitatii organizate la Monte Carlo, unul din cele doar sase exemplare Ferrari 400 Superamerica Cabriolet Pininfarina SWB s-a vandut pentru suma record de 2.800.000 de euro.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Cel mai nou supercar chinezesc copiaza Ferrari 599 GTB

CH Auto este un studio de design din China care a expus in cadrul Salonului Auto de la Beijing un supercar inspirat de Ferrari 599 GTB Fiorano. Conceptul, botezat Aculein, imprumuta motorul V8 al lui BMW Seria 6.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Prima imagine a conceptului Zagato creat in cinstea Alfa Romeo

Zagato a publicat astazi prima imagine a conceptului TZ3 Corsa, creat pentru centenarul constructorului italian Alfa Romeo. Prototipul va fi dezvaluit in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Miercuri, 24 Martie 2010 | General

Jason Castriota isi va deschide propria casa de design

Jason Castriota a anuntat ca isi va deschide propria casa de design, care va avea un sediu in New York si un sediu in Torino. Aceasta va avea cinci designeri care vor desena de la sticle de apa la mobila si incaltaminte.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Pininfarina a prezentat conceptul Alfa Romeo 2uettottanta la Geneva

Casa de design Pininfarina a prezentat propunerea sa pentru inlocuitorul lui Alfa Romeo Spider in cadrul standului sau de la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Modele noi

Constructorul de nisa De Tomaso si-a dezvaluit noul logo

De Tomaso a dezvaluit publicului noul sau logo, prezentat intr-o maniera contemporana. Acesta va fi regasit pe primul model al italienilor, asteptat sa debuteze oficial anul viitor la Geneva.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Modele noi

Alfa Romeo aduce trei potentiali inlocuitori ai lui 159 la Geneva

Alfa Romeo va prezenta trei propuneri de design pentru inlocuitorul lui 159 la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Acestea sunt realizate de Bertone, Giugiaro si Pininfarina.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Industrie

Pininfarina isi va vinde una dintre fabrici

Pininfarina vinde fabrica sa din Piemont unui fond de investitii din aceeasi regiune. Angajatii fabricii isi vor pastra locul de munca, iar constructorul italian reduce costurile cu 50%.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Modele noi

Modelul electric Pininfarina Bluecar debuteaza in 2011

Pininfarina si Bolore continua colaborare creata pentru a da nastere unui model electric de serie si anunta ca rodul muncii lor va fi Bluecar.
Joi, 17 Septembrie 2009 | General

Peugeot: "Modelele noastre si-au pierdut frumusetea"

Noul sef de design Peugeot a declarat intr-un interviu ca modelele "leului" trebuie sa-si recapete liniile atletice. Potrivit acestuia, ultimul astfel de model Peugeot a fost Coupe-ul lansat in 1996.
Luni, 31 August 2009 | Autoipoteze

Toyota Prius Coupe - primele ipoteze de design

Toyota pregateste primul derivat al gamei Prius, un coupe hibrid care ar urma sa fie desenat de o caza de design din Italia. Automarket a incercat sa isi imagineze liniile viitoarei sportive nipone.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 August 2009 | Modele noi

Noul Prius Coupe va fi desenat de Giugiaro sau Pininfarina

Problemele de design ale lui Prius ar putea sa dispara odata cu aparitia viitoarei versiuni coupe, care va fi desenata de o casa italiana specializata.
Luni, 10 August 2009 | Industrie

Pininfarina vrea sa vanda 50% din actiuni indienilor de la Tata

Din necesitatea de a scapa de datorii, detinatorii pachetului majoritar de actiuni al companiei Pininfarina vor sa vanda 50.7% din activele companiei indienilor de la Tata Motors.
Marti, 28 Iulie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noul Ferrari 458 Italia, urmasul lui F430!

Ferrari a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale noului 458 Italia, inlocuitorul pregatit pentru vechiul F430. Debutul live va avea loc in cadrul Salonului de la Frankfurt.
Joi, 23 Iulie 2009 | General

Jay Leno ar putea achizitiona un Bertone Mantide

Supercar-ul Bertone Mantide ar putea avea un nou client in persoana lui Jay Leno. Comediantul american s-a aratat interesat de modelul in valoare de aproape doua milioane de dolari.
Vineri, 12 Iunie 2009 | General

Designerul lui Ferrari Enzo si-a deschis un nou studio

Japonezul care a desenat supercar-ul Ferrari Enzo si-a deschis un studio de design in California. Pe langa automobile, noul studio va desena si mobila pentru interior.
Marti, 21 Aprilie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Bertone Mantide, coupe-ul viitorului (+video)

Bertone a dezvaluit un model bazat pe Corvette ZR1, intitulat Mantide. Coupe-ul a fost prezentat dupa o saptamana de teasing in care fusese denumit codat Project M.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | General

Pininfarina va desena trenurile care leaga Anglia de Franta

Casa italiana de design a incheiat cu Eurostar un contract care prevede reconditionarea garniturilor de tren destinate transportului de persoane pe sub Canalul Manecii.
Marti, 07 Aprilie 2009 | O lume nebuna

Rolls-Royce Hyperion este de vanzare

Rolls-Royce-ul unicat creat de Pininfarina este de vanzare contra sumei de 4.5 milioane de euro.

Tag-uri similare

Ferrari, Ford, Toyota, Citroen, Fiat, Volvo, Peugeot, Chevrolet, Alfa Romeo, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru