Jay Leno ar putea achizitiona un Bertone Mantide

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.07.2009
Supercar-ul Bertone Mantide ar putea avea un nou client in persoana lui Jay Leno. Comediantul american s-a aratat interesat de modelul in valoare de aproape doua milioane de dolari.

Celebrul comediant american Jay Leno ar putea sa fie urmatorul client al modelului Bertone Mantide. Starul american s-a aratat interesat de acest model dupa ce a petrecut o zi intreaga alaturi de Jason Castriota, designerul lui Bertone Mantide, la Festivalul de la Goodwood. Jay Leno este cunoscut pentru pasiunea pe care o manifesta pentru automobile si colectia impresionanta de masini pe care o detine.

Jay Leno detine si primul Corvette ZR1, si ar putea fi atras de Bertone Mantide prin prisma faptului ca acest model este bazat pe Corvette si prezinta un comportament rutier similar. Spre deosebire de Corvette, Bertone Mantide are un design deosebit, realizat chiar de fostul designer Pininfarina, Jason Castriota. Forma agresiva a acestui model aminteste de numeroasele supercar-uri pe care le-a proiectat acest designer in trecut, printre care amintim Maserati GranTurismo, Ferrari 599 GTB Fiorano si Rolls Royce Hyperion.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • hehe
    colectionarul... ce n-as da sa ajung la el prin garaj
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru