Constructorul de nisa De Tomaso si-a dezvaluit noul logo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.02.2010
De Tomaso a dezvaluit publicului noul sau logo, prezentat intr-o maniera contemporana. Acesta va fi regasit pe primul model al italienilor, asteptat sa debuteze oficial anul viitor la Geneva.

Piata modelelor de nisa se pregateste de relansarea brandului De Tomasso, care ar uma sa lanseze anul viitor primul sau model de lux contemporan.

Pana atunci insa, procesul de redresare aduce in fata publicului o noua sigla, retusata pentru a fi in ton cu tendintele moderne. Avem acelasi logo sub forma literei "T", cu un design evoluat, suprapus steagului Argentinei.

Fraiele companiei au fost preluate in 2003, dupa moartea fondatorului Alejandro de Tomasso, de catre Gian Mario Rossignolo. Noul sef a declarat oficial, cu ocazia lansarii noului logo, ca De Tomasso isi va face aparitia in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2011, unde va expune primul sau model, un crossover de lux, ce poarta amprenta casei de design Pininfarina.

Versiunea de productie va fi asamblata in cadrul uzinei din Grugliasco, apartinand clor de la Pininfarina, pentru inceput De Tomaso propunandu-si un ritm de 3000 de exemplare pe an. Pentru pregatirea uzinei, care va avea 900 de angajati, Rossignolo va investi in urmatorii patru ani aproximativ 116 milioane de euro.

Brandul italian va lansa in viitor, alaturi de crossover-ul deja anuntat, un coupe sportiv si o berlina de lux, ce ar urma sa fie produse in 2000, respectiv 3000 de unitati anual.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • prudentul
    corectaţi
    De 3 ori aţi scris cu un "s", tot de trei ori cu doi de "s".
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru