Pininfarina a prezentat conceptul Alfa Romeo 2uettottanta la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.03.2010
Casa de design Pininfarina a prezentat propunerea sa pentru inlocuitorul lui Alfa Romeo Spider in cadrul standului sau de la Salonul Auto de la Geneva.

Designerii de la Pininfarina au dezvaluit propunerea lor pentru succesorul lui Alfa Romeo Spider. Conceptul se numeste 2uettotanta si prezinta un design futurist si deosebit de atragator. Modelul este inspirat din legendarul Duetto, iar numele 2uettotanta evoca apartenenta la acesta. Cei de la Pininfarina sarbatoresc 80 de ani de existenta in 2010, asa ca noul concept este si un model aniversar.

Noul concept Pininfarina este un tribut adus marcii Alfa Romeo, care isi sarbatoreste centenarul in decursul acestui an. Parteneriatul dintre Alfa Romeo si Pininfarina are legaturi istorice, iar acest concept aminteste de modelele celebre pe care le-au creat cele doua marci italiene de referinta. In cazul in care fanii Alfa Romeo vor alege conceptul 2uettotanta ca fiind castiatorul concursului de design, italienii de la Pininfarina vor desena inlocuitorul lui Alfa Romeo 159, alaturi de gama legata acestuia – Spider si Brera.

Cei de la Bertone si Giugiaro vor prezenta si ei propunerile de design pentru inlocuitorul lui 159 in cadrul aceluiasi salon auto. Casa de design Bertone va prezenta un coupe, inlocuitorul lui Brera, pe cand Giugiaro va crea o berlina pentru a inlocui 159, desenat tot de ei in urma cu cativa ani.

Via | AlfaRomeo

Comentarii (6)

  • Marius
    Asta da masina
    Are un design bun si este de-o simplitate incredibila.
    O opera de arta pe 4 roti.
    Jos palaria pt casa de design Pinifarina!
    6 1
  • Andrei.P
    Superba. Sper sa se produca :P
    4 1
  • Opinie
    Superba! O cheama Duettotanta.
    0 0
  • superba,doar e alfa!
    exact cum zicea si henry ford :imi dau jos palaria cand trece o alfa
    2 1
  • Jimmy Hoffa
    Ptiuuu...
    Incredibil cat de bine arata! Pacat ca va ramane doar un concept...
    0 0
  • Blacky
    nelamurire
    Nu inteleg ce poate fi frumos la masina asta ?!?! Mi se pare hidoasa. Cred k a fost desenata in 5 minute intr-o joaca. Sunt mare fan al masinilor sport si elegante, dar Duettotanta nu face parte din niciuna dintre aceste categorii.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru