Pininfarina

Miercuri, 26 Septembrie 2012 | General

Singurul Rolls-Royce Hyperion din lume îşi caută un nou proprietar

Singurul Rolls-Royce Hyperion din lume este pus din nou la vânzare. De data aceasta, modelul unicat are un preţ de 2.99 milioane de euro.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | General

Întrunire de record la Silverstone - 60 de Ferrari F40 în acelaşi loc

Posesorii de Ferrari F40 s-au întâlnit la Silverstone cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea utimului model creat sub supravegherea lui Enzo Ferrari.
Marti, 03 Iulie 2012 | General

Sergio Pininfarina a decedat

Sergio Pininfarina, fiul fondatorului Carrozzeria Pininfarina, a decedat astăzi în casa sa din Torino. Sergio Pininfarina avea 85 de ani.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Modele noi

Pininfarina vrea să producă într-o serie limitată conceptul Cambiano

Pininfarina intenţionează să producă într-o serie extrem de limitată conceptul Cambiano. Versiunea de stradă are însă nevoie de finanţare puternică din partea unui constructor auto.
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Pininfarina Cambiano: primele imagini şi informaţii oficiale

Pininfarina lansează la Geneva conceptul Cambiano, o berlină de 5 metri, care combină design futurist cu propulsia electrică a patru motoare poziţionate pe fiecare roată.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Pininfarina Cambiano - al doilea teaser al berlinei sportive

Pininfarina va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Cambiano. Italienii pregătesc terenul cu încă un concept al berlinei sportive.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Pininfarina Cambiano - primul teaser oficial al berlinei eco-sportive

Pininfarina a publicat astăzi primul teaser al conceptului Cambiano, programat să debuteze la Salonul de la Geneva şi să celebreze oraşul în care italienii îşi au sediul.
Vineri, 15 Iulie 2011 | General

Ferrari: "Nu vom colabora la producţia modelului Lancia Stratos"

Oficialii din Maranello au publicat astăzi un comunicat oficial în care îşi exprimă dezacordul privind producţia de serie a unicului Lancia Stratos.
Joi, 14 Iulie 2011 | General

Pininfarina: "Nu vom lua parte la producţia lui Lancia Stratos"

Pininfarina a declarat astăzi oficial că nu va lua parte la presupusa producţie în serie a modelului Lancia Stratos, creat în urmă cu câteva luni în exemplar unic pentru un om de afaceri german.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | General

Ferrari blochează producţia supercarului Lancia Stratos

Deşi Lancia Stratos a fost promisă publicului într-un număr redus de exemplare, proiectul ar putea să fie abandonat din cauza celor de la Ferrari, care pun piedici procesului de producţie.
Joi, 19 Mai 2011 | Modele noi

Ferrari Superamerica 45, supercarul construit pentru un miliardar american

Ferrari a prezentat astăzi primele imagini ale supercarului Superamerica 45, exemplar unic destinat unui miliardar american.
Joi, 10 Martie 2011 | General

Pininfarina are un nou sef de design, venit de la Renault

Pininfarina a anunţat oficial numirea lui Fabio Fillipini în funcţia de designer general, responsabil pentru trasarea liniilor viitoarelor modele ale carosierului italian.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Februarie 2011 | GENEVA 2011

De Tomaso se relansează la Geneva cu SLC, un rival pentru Lexus RX

De Tomasso va renaşte la Geneva sub tutela fostului director de marketing Fiat. Primul model al brandului italian va fi un crossover premium.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Industrie

Chinezii de la BAIC sunt interesaţi de Pininfarina

Pininfarina este de vânzare, iar printre potenţialii clienţi se numără BAIC, Brilliance, Mahindra şi Magna Internaţional. Chinezii de la BAIC sunt favoriţii acestei licitaţii.
Joi, 02 Decembrie 2010 | Modele noi

Ruşii ne arată că se poate: model hibrid de 7650 de euro!

Maşina poporului, pe care rusul Prokhorov o va dezvolta împreună cu francezii de la Bolore, se vrea a fi o revoluţie în segmentul ecologic: propulsie hibridă cu preţ de pornire de 7650 de euro.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Industrie

Magna ar putea cumpăra Pininfarina anul acesta

Magna plănuieşte o preluare a carosierului italian Pininfarina, aflat într-o situaţie financiară precară. Un raport trimestrial al constructorului italian anunţă o eventuală vânzare până la sfârşitul acestui an.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Modele noi

Pininfarina a vândut singurul Lancia Stratos Fenomeno

Modelul Lancia Stratos desenat în 2005 de Chris Hrabalek a devenit realitate în mâinile celor de la Pininfarina şi a fost cumpărat de un multimilionar german.
Marti, 21 Septembrie 2010 | General

Pininfarina lucrează la o platformă şi un design pentru Lada

Pininfarina şi ruşii de la AvtoVaz au în plan încheierea unui parteneriat pentru producţia modelului lada Niva în Italia. Casa de design se va ocupa însă şi de platforma viitoarelor modele Lada, precum şi de aspectul acestora.
Marti, 15 Iunie 2010 | General

Ceas exclusivist de la Pininfarina şi Bovet: Ottana Tourbillon

Casa de design Pininfarina şi producătorul de ceasuri Bovet şi-au unit forţele pentru a da naştere unui instrument de măsurare a timpului impresionant: Ottana Tourbillon.
Joi, 27 Mai 2010 | Industrie

Casele de design italiene salută achiziţia Italdesign Giugiaro

Odată cu achiziţia Volkswagen a casei de design Italdesign Giugiaro, rivalii italieni ai acestora s-ar putea pricopsi cu mai multe contracte în perioada următoare.

Tag-uri similare

Ferrari, Ford, Toyota, Citroen, Fiat, Volvo, Peugeot, Chevrolet, Alfa Romeo, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru