Proces

Joi, 10 Februarie 2011 | Industrie

Ford dă în judecată Ferrari pentru utilizarea numelui F150

Ford va da în judecată Ferrari pentru că utilizează numele F150 pentru monopostul de Formula 1, similar cu cel folosit de americani pentru un model pick-up.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Formula 1

Procesul Lotus vs. Lotus va începe în 21 martie

Procesul dintre Team Lotus şi constructorul Lotus va începe în 21 martie şi se va termina mult mai devreme decât se credea iniţial.
Joi, 28 Octombrie 2010 | Formula 1

Barrichello a câştigat apelul împotriva Google

Rubens Barrichello va primi 137.000 de euro din partea Google după ce compania americană a refuzat să şteargă mai multe profiluri false cu numele său de pe o reţea de socializare.
Joi, 02 Septembrie 2010 | General

Stig a câştigat procesul cu BBC şi îşi poate publica memoriile

Ben Collins, pilotul britanic care joacă rolul lui Stig în emisiunea Top Gear, a câştigat procesul intentat de BBC împotriva sa şi poate să îşi publice memoriile.
Duminica, 23 Mai 2010 | O lume nebuna

Renault, obligați să schimbe numele conceptului Zoe

Oficialii Renault se văd nevoiţi să schimbe denumirea conceptului electric Zoe, deoarece o femeie care poartă acest nume i-a avetizat că îi va da în judecată.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Formula 1

FIA confirma castigarea procesului cu N.Technology

N.Technology a pierdut procesul intentat forului mondial in privinta modului in care FIA a selectat noile echipe care vor concura in Formula 1 incepand din sezonul 2010.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Formula 1

Verdictul in cazul Briatore - FIA se va da pe 5 ianuarie

Curtea Franceza de Justitie va decide pe 5 ianurie daca anuleaza sau nu suspendarea pe viata din sporturile cu motor dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Formula 1

FIA condamna scurgerea de informatii in presa

FIA a criticat publicarea unor informatii confidentiale legate de sanctiunea dictata impotriva lui Flavio Briatore si sustine ca decizia a fost luata printr-un vot majoritar al Consiliului Mondial.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | Formula 1

FIA castiga procesul pentru selectia noilor echipe

N.Technology a pierdut procesul intentat forului mondial in privinta modului in care FIA a selectat noile echipe care vor concura in Formula 1 incepand din sezonul 2010.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | F1 TOP

Barrichello va primi daune morale din partea Google

Rubens Barrichello va primi peste 500.000 de dolari din partea Google, dupa ce brazilianul a castigat un proces impotriva gigantului american.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | General

Ironie: Great Wall acuza Fiat de spionaj

Constructorul Fiat a fost acuzat de spionaj de catre chinezii de la Great Wall. Acestia sustin ca italienii le-au furat schitele de design ale modelului Peri si au realizat noul Panda.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | General

Un client Bugatti da in judecata compania

Canadianul Barry Zekelman da in judecata dealerul Bugatti de la care si-a comandat un Veyron pentru ca nu a putut primi modelul pe care l-a achizitionat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2009 | Industrie

Smart a pierdut procesul cu chinezii care au copiat ForTwo

Daimler a dat in judecata compania Shuanghuan Automobile pentru introducerea pe piata greceasca a modelului Noble, o copie a lui Smart ForTwo. Constructorul german a pierdut procesul pe motiv ca un cumparator informat nu ar confunda modelul Noble cu ForTwo.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Formula 1

FIA: "Ferrari isi urmareste propriul interes in F1"

FIA este multumita de verdictul Curtii de Justitie din Franta in procesul cu Ferrari si sustine ca Scuderia are propriile sale interese in Formula 1.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Formula 1

Ferrari a pierdut procesul impotriva FIA!

Scuderia Ferrari a pierdut procesul intentat impotriva FIA pe tema legalitatii introducerii unui buget maxim anual in Formula 1 incepand din sezonul 2010.
Luni, 23 Februarie 2009 | Formula 1

Cazul de spionaj din 2007 a fost inchis oficial

Curtea de Justitie din Modena a inchis oficial cazul deschis in urma scandalului de spionaj din 2007 dintre Ferrari si McLaren.
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 | General

VW da in judecata un dealer Lamborghini din California

Volkswagen da in judecata un dealer Lamborghini din California pentru ca au vandut 54 de unitati la un pret cu mult sub cel al pietei, in doar opt zile.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, regulament, Fiat, FIA, VW, vanzari, Lamborghini, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru