VW da in judecata un dealer Lamborghini din California

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Volkswagen da in judecata un dealer Lamborghini din California pentru ca au vandut 54 de unitati la un pret cu mult sub cel al pietei, in doar opt zile.

Misterul dealerului Lamborghini din California care a fost inchis subit in ciuda vanzarilor record pe care le inregistrase a fost elucidat.

Se pare ca reprezentanta Lamborghini din Orange County, California, a vandut 54 de unitati in opt zile la un pret cu mult sub valoarea modelelor. Banii obtinuti in urma vanzarii acestor automobile nu au fost platiti nici pana in ziua de azi catre Volkswagen Credit, compania care a finantat dealerul din California pentru achizitia initala a celor 54 de automobile. Volkswagen a dat in judecata reprezentanta Lamborghini din Orange County pentru a isi recupera datoriile.

Reprezentanta era detinuta de Vik Keuylian si surorile sale, are au refuzat sa faca orice fel de comentariu privind acuzatiile care li s-au adus, dar au completat o motiune pentru renuntarea la acuzatii in cazul lor. Fratii Keuylian mai au o serie de procese pe rol cu acuzatii similare, dar acestea nu au fost inca finalizate.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru