Profit

Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Ultimatum pentru Bentley de la VW: britanicii au cel mult 2 ani să devină profitabili

Principalii acționari ai grupului Volkswagen au transmis un ultimatum către Bentley. Constructorul britanic are cel mult doi ani să scape de pierderi și să treacă pe profit, altfel va suporta consecințele. Numai că, deocamdată, șefii VW nu au spus care vor fi eventualele consecințe.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Economic

Plan ambițios: Porsche vrea să-și mărească profitul cu 6 miliarde de euro în 8 ani cu ajutorul mașinilor electrice

Porsche are ca obiectiv să sporească profitul operațional cu 6 miliarde de euro în 8 ani în contextul în care va aloca resurse mai mari pentru dezvoltarea și producția de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Veștile bune continuă pentru Aston Martin: vânzările s-au dublat, iar profitul a crescut de 10 ori în ultimul trimestru

Aston Martin a avut un profit operațional de 4 milioane de dolari în trimestrul al treilea din 2018, de aproape 10 ori mai mare decât aceeași perioadă din 2017. În același timp, vânzările constructorului s-au dublat în ultimele 3 luni, la un număr de 1.776 de unități.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Economic

Volkswagen, afectat de WLTP: profitul grupului german a scăzut cu 19% pe fondul vânzărilor slabe din ultimele luni

Grupul Volkswagen a raportat o scădere a profitului cu 18.6% în trimestrul al treilea din 2018, ca urmare a vânzărilor mai slabe din cauza intrării în vigoare, de la 1 septembrie, a noului standard de emisii WLTP.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Tesla trece pe profit, pentru a treia oară în istoria companiei: 312 milioane de dolari în trimestrul al treilea

Tesla a anunțat un profit de 312 milioane de dolari pentru trimestrul al treilea din 2018, depășind așteptările analiștilor din piață. Este pentru a treia oară în istoria companiei când Tesla are un trimestru profitabil, după reușite similare în 2013 și 2016.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Economic

Daimler se așteaptă la o scădere cu 10% a profitului din 2018: grupul german dă vina pe “procedurile guvernamentale” privind mașinile diesel de la Mercedes

Daimler a transmis că profitul său din 2018 ar putea să scadă cu 10% din cauza “procedurilor guvernamentale din mai multe regiuni” cu privire la vehiculele diesel de la Mercedes-Benz.
Miercuri, 08 August 2018 | Economic

Studiu: Ferrari are profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută. Porsche, cu 17.000 de euro, profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi

Un studiu realizat în Germania arată că Ferrari a obținut un profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută în primele 6 luni ale acestui an, fiind cel mai profitabil constructor de pe piață. Studiul mai arată că Porsche a avut profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi, la fiecare unitate vândută, în timp ce Bentley a avut cele mai mari pierderi.
Joi, 02 August 2018 | Economic

Volkswagen a vândut 1.93 milioane de mașini în primele 6 luni: creștere de 6.6% și profit de 2.1 miliarde de euro

Volkswagen a raportat vânzări de 1.93 de milioane de mașini în primele 6 luni, cu 6.6% mai mult în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Brandul german a avut un profit operațional de 2.1 miliarde de euro, reprezentând o creștere de 20% pentru prima parte a lui 2018.
Joi, 02 August 2018 | Economic

Grupul Volkswagen, profit pe primul semestru în ciuda amenzilor din scandalul Dieselgate: “Avem mari provocări în față, în special trecerea la WLTP”

Grupul Volkswagen a rămas pe profit în primul semestru din 2018, cu creșteri consistente ale veniturilor și vânzărilor, în ciuda amenzilor de circa 1.6 miliarde de euro ca urmare a scandalului Dieselgate.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Economic

Opel a trecut pe profit după aproape 20 de ani de pierderi: primul an complet sub conducerea grupului PSA

Opel și Vauxhall au înregistrat un profit cumulat de 520 de milioane de euro în prima jumătate a lui 2018, după aproape 20 de ani de pierderi. Cele două branduri au intrat anul trecut în posesia PSA.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Șeful Opel are planuri mari: “Ne dorim să creștem în afara Europei, vrem să vindem mașini electrice în China”

Opel vrea să devină un constructor profitabil, care să aibă și o prezență însemnată în afara Europei, potrivit planului de bătaie anunțat de șeful Michael Lohscheller. Pe termen lung, acesta vrea ca Opel să vândă mașini electrice în China, după ce situația financiară va fi una de “succes”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce urmează să fie dezbătute și votate în această lună.
Marti, 22 Mai 2018 | Industrie

Aston Martin se menține pe profit și alimentează speculațiile privind listarea la bursă: “Avem mai multe opțiuni, iar acționarii vor lua o decizie”

Aston Martin a înregistrat profit și pe primele trei luni din 2018, alimentând speculațiile conform cărora constructorul britanic urmează să fie listat la bursă. Această decizie aparține acționarilor majoritari, după cum a declarat șeful departamentului financiar de la Aston Martin.
Luni, 14 Mai 2018 | Economic

Dacia a avut profit de 120 de milioane de euro în 2017: constructorul a vândut cu 10% mai multe mașini către export

Automobile Dacia a înregistrat anul trecut un profit de 120.5 milioane de euro, cu 9% mai mare decât în 2016 și o cifră de afaceri de 5.1 miliarde de euro. Constructorul a reușit să vândă cu 10% mai multe mașini în afara României.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Economic

Volkswagen are profit în scădere, dar șefii nu se îngrijorează: “Suntem pe drumul cel bun”

Volkswagen a raportat o scădere a profitului operațional în primele trei luni din acest an, însă CEO-ul companiei este optimist că grupul german se află pe drumul cel bun.
Joi, 22 Martie 2018 | Economic

Seat a obținut cel mai mare profit din istoria sa: spaniolii au vândut anul trecut aproape 470.000 de mașini

Seat a reușit anul trecut cele mai bune rezultate financiare din istoria sa, respectiv un profit de 191 de milioane de euro, cu 24.8% mai mare decât în anul precedent. Spaniolii au vândut 468.400 de mașini în 2017, marcând cel mai bun rezultat din 2001 și până acum.
Vineri, 16 Martie 2018 | Economic

Au trecut cu bine peste Dieselgate: grupul Audi a anunțat profit record pentru 2017, deși vânzările au rămas la același nivel

Grupul Audi a vândut anul trecut circa 1.87 milioane de mașini, cu doar 10.000 mai multe decât în 2016, dar a raportat un profit record de peste 4.6 miliarde de dolari.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Economic

Volkswagen se teme pentru profitul său de anii viitori: “Vor fi costuri mai mari cu electrificarea și testarea emisiilor în condiții reale”

Volkswagen a spus că provocările din anii ce urmează, precum costurile cu electrificarea și procedurile de testare a emisiilor în condiții reale, ar putea deveni obstacole în obținerea unui profit mai mare decât în prezent.
Marti, 27 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin confirmă dorința listării la bursă: britanicii au avut primul an cu profit de după 2010

Aston Martin a bifat în 2017 primul an cu profit de după 2010, iar constructorul britanic a confirmat că se gândește la o listare la bursă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru