Sandero

Joi, 27 August 2009 | Industrie

Dacia ar putea intra pe piata din Marea Britanie in 2010

Producatorul roman de automobile ar putea intra pe piata din Marea Britanie in anul 2010, daca raportul dintre euro si lira sterlina ii va fi favorabil.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Programul de casare din Anglia a ridicat vanzarile pentru prima data in 15 luni

Ford Fiesta este vedeta programului de innoire al parcului auto din Marea Britanie. Prima de casare a reusit sa creasca vanzarile pentru prima data in 15 luni, iar Hyundai a profitat din plin de aceasta oportunitate.
Luni, 03 August 2009 | Intern

Dacia opreste activitatea timp de patru saptamani

Platforma industriala din Mioveni va face o revizie tehnica in luna august, incepand de astazi. Toti angajatii Dacia au intrat in concediu si vor reveni la locul de munca peste patru saptamani.
Vineri, 24 Iulie 2009 | Video

VIDEO: O noua reclama inteligenta Dacia Sandero

Dacia Sandero se bazeaza pe caracteristicile sale familiale in cea mai noua productie advertoriala aparuta pe ecrane.
Marti, 21 Iulie 2009 | Intern

Dacia le va acorda angajatilor sai o prima de vacanta

Dacia isi va rasplati angajatii cu o prima de vacanta in valoare de 818 RON. Prima este acordata conform conditiilor negociate in Contractul Colectiv de Munca pentru acest an.
Marti, 14 Iulie 2009 | Reportaj

REPORTAJ: Crash-test cu Dacia Sandero la Mioveni

Automarket a avut astazi ocazia de a asista live la un crash-test in interiorul Uzinei Dacia de la Mioveni. Testul a avut ca actor principal un model Dacia Sandero.
Marti, 14 Iulie 2009 | Modele noi

Sandero Vibe, editie limitata speciala in Brazilia

Renault a lansat in Brazilia versiunea Vibe a lui Sandero. Aceasta vine cu elemente grafice aditionale si echipari de top.
Joi, 02 Iulie 2009 | Intern

Dacia implineste 10 ani de la intrarea in Grupul Renault

Dacia aniverseaza zece ani de cand a intrat in Grupul Renault. De atunci, producatorul roman a triplat productia la fabrica din Mioveni si a lansat opt modele.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Intern

Dacia Logan MCV Prestige, in Romania de la 11.250 euro

Dacia ofera acum modelul Logan MCV si in versiunea Prestige. Pretul de pornire al acestui model este de 11.250 euro, pentru versiunea 1.6 16V, pe cand versiunea dCi costa 12.400 euro.
Luni, 22 Iunie 2009 | Intern

Dacia ofera un motor de 1.2 litri pentru Logan si Sandero

Noul motor Dacia de 1.2 litri si 75 CP este disponibil de maine atat in gama Logan Sedan, cat si in gama Sandero. Unitatea are un consum mixt in ciclu combinat de 5.9 litri la 100 km.
Joi, 18 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Dacia prezinta noul Sandero Stepway

Dacia a lansat primul clip de prezentare al noului Sandero Stepway pe site-ul sau. Modelul este reprezentat intr-un mod atractiv, prin intermediul unei animatii create pe calculator.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Intern

Dacia Sandero Stepway a fost lansat in Romania

Dacia Sandero Stepway este disponibil pentru comanda din data de 23 iunie. Pretul de pornire al versiunii 1.6 MPI este de 9.200 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Iunie 2009 | Intern

Du-ti vedeta preferata cu Stepway la B’estFest si castiga un bilet la concert!

Dacia a lansat un joc amuzant, care le permite participantilor sa conduca modelul Sandero Stepway si sa castige bilete la concertele festivalului B'EstFest.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Industrie

Dacia a lansat Sandero pe piata din Maroc

Dacia a anuntat oficial ca incepand cu 18 iunie va incepe comercializarea modelului Sandero pe piata din Maroc, unde vinde deja Logan si Logan MCV.
Marti, 02 Iunie 2009 | General

Dacia Logan implineste astazi 5 ani

Astazi se implinesc exact cinci ani de la lansarea oficiala a berlinei Dacia Logan, primul model modern creat de constructorul roman.
Luni, 25 Mai 2009 | Intern

Puzzle-ul Dacia Sandero

Sandero este un puzzle finalizat. Fiecare piesa a puzzle-ului este creata de cate un furnizor cu nume international. Va prezentam lista celor la mai importanti 50 dintre acestia.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Modele noi

Franta: motor de 1.2 litri pe Dacia Logan

Modelul Dacia Logan este disponibil pe piata din Franta si cu un propulsor de 1.2 litri ce dezvolta 75 CP. Acest model are un pret de pornire de 7.600 de euro si are un consum mixt de carburant de 5.9 litri la 100 kilometri parcursi.
Miercuri, 13 Mai 2009 | Intern

Dacia a produs 100.000 exemplare Sandero

Fabrica Dacia din Mioveni a atins un hotar de productie al modelului Sandero. Angajatii Dacia sarbatoresc astazi productia automobilului Sandero cu numarul 100.000.
Joi, 07 Mai 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: Dacia Sandero Stepway, live din Barcelona

Automarket se afla la Salonul Auto de la Barcelona, de unde va poate oferi o galerie foto cu cel mai nou model Dacia: Sandero Stepway.
Joi, 07 Mai 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noul Sandero Stepway!

Dacia a dezvaluit astazi la Barcelona versiunea Stepway a lui Sandero. Modelul este o reinterpretare a modelului cu acelasi nume, vandut sub sigla Renault in Brazilia.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru