Dacia Sandero Stepway 2 şi Dacia Duster Delsey - noutăţile din umbra lui Lodgy

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Mascate de lansarea noului model Lodgy, la standul Dacia au mai existat două premiere: Dacia Sandero Stepway 2 şi ediţia specială Dacia Duster Delsey.

Dacia Lodgy a atras multă atenţie ieri în cadrul prezentării oficiale de la Salonul Auto de la Geneva. În umbra noului model au mai existat încă două noutăţi la standul Dacia.

Prima dintre ele este Dacia Sandero Stepway 2. Versiunea modelului Sandero a primit câteva îmbunătăţiri şi afişează acum un stil mai modern. Gama de culori a primit o nouă nuanţă - Brun Cajou, culoarea făcută celebră de modelul Duster. Sandero Stepway 2 evoluează la nivelul interiorului care dispune acum de materiale noi, de două ambianţe colorate (gri şi roşu) şi de un nou radio CD mp3 cu satelit de comandă pe volan, priză jack, USB, Bluetooth. Opţional este disponibil „pachetul piele”. De asemenea, Sandero Stepway 2 va beneficia de un nou motor de 1.6 litri 105 CP pe Bioetanol. Acest motor este destinat în principal pieţei franceze. Dacia Sandero Stepway 2 va putea fi comandat de clienţii din România începând cu luna aprilie 2012.

A doua noutate este seria limitată Dacia Duster Delsey. Bazată pe versiunea Laureate, aceasta afişează un aer sportiv.

Toate elementele de design specifice acestei variante – jante de aluminiu şi carcase ale oglinzilor retrovizoare de culoare gri închis metalizat, ornament cromat al ţevii de eşapament, o nouă culoare la exterior, Gris Olive, şi o nouă ambianţă interioară - vor fi disponibile în România în a doua jumătate a anului. 

Via | Dacia

Comentarii (5)

  • Imi plac insertiile de rosu la interiorul lui Stepway, dar i-ar fi stat bine si cu finisaje tip aluminiu pe clapete usi, schimbator si conturul aeratoarelor..
    19 2
  • exact
    Daaa, si sa semene la interior cu audi, dar sa coste cat dacia!
    10 3
  • AndreiRN
    Hahahahahaha
    Numele astea "romanesti" ma amuza teribil.
    Parca il si vad pe Ion de la Fundata cum pronunta "Duster" sau "Stepway" sau "Delsey" sau "Lodgy".
    E comedie pura.
    11 7
  • Kostynson
    Noutati...
    Interesanta amploarea pe care au luat-o modelele dacia la nivel monial! Asta fara sarcasm sau ironie! Insa dupa cum ma uit eu la Sandero 2, nu vad decat un facelift..., nicidecum a doua generatie... Mai da o pata de culoare pe consola, asa cum aparuse odinioara (tot o miscare de marketing destul de ieftina) modelul Dedicatie al daciei berline... Cat ma uit si la Delsey, nu e nici o miscare notabila la nivel de design, decat farurile in relief, parca aduce cu cele de la Dacia 1310...! Ieftina rau promovarea modelelor cu rezonanta modiala deja...!
    6 9
  • BooBoo
    Sandero
    Asta nu este Sandero II, ci Sandero I cu mici modificari estetice. Conform Renault, Sandero II va fi lansat spre sfarsitul acestui an.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru