Soferi

Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | General

Studiu: 7 şoferi din 10 consideră că se descurcă mai bine la volan decât colegii din trafic

Impresia pe care o ai despre şoferul din tine s-ar putea să fie ceva mai optimistă decât realitatea. În SUA, de exemplu, 7 din 10 şoferi se consideră mai buni decât restul. Doar 1% dintre cei intervievaţi spun că şofează mai prost decât colegii de trafic.
Marti, 29 Martie 2011 | Intern

STUDIU: Un sfert dintre şoferii tineri din România au condus beţi

Un studiu a relevat faptul că şoferii români de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani nu ştiu care este alcoolemia legală, iar 25% dintre aceştia au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Un trunchi de copac în locul roţii la remorcă

Se întâmplă în eterna şi fascinanta Rusie: un şofer inventiv a rămas fără o roată la remorcă şi a găsit imediat soluţia de a ajunge acasă: a legat în locul acesteia un trunchi de copac.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Siguranta

ITALIA: Alcooltestul cu fiola este nul fără prezenţa avocatului

Un şofer din Italia a fost achitat de toate obligaţiile legale ale unui accident după ce poliţiştii care i-au făcut etilotestul nu l-au anunţat că îşi poate chema avocatul.
Marti, 31 August 2010 | General

STUDIU: Care sunt cei mai enervanţi pasageri?

Continental a făcut un studiu în Marea Britanie pentru a descoperi care sunt cei mai enervanţi pasageri. Unul din cinci şoferi preferă să meargă singur din cauza acestora.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Siguranta

STUDIU: Cele mai frecvente activităţi care îţi distrag atenţia la volan

Trei din patru şoferi au mărturisit că au mâncat la volan, iar 63% din numărul total de respondenţi ai unui sondaj au recunoscut că au ţipat la alt şofer în timp ce maşinile lor se aflau în mişcare.
Vineri, 19 Februarie 2010 | O lume nebuna

TOP 10: Cei mai prosti soferi in functie de meserie

Un studiu realizat de un portal de asigurari auto din SUA a relevat faptul ca avocatii si judecatorii sunt cei mai periculosi soferi din America de Nord.
Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Siguranta

SMS-ul la volan poate fi mai periculos decat alcoolul

Un sofer care trimite sau citeste SMS-uri in timp ce conduce are un timp de reactie mai slab decat cel al unui sofer beat.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Siguranta

Cinci reguli de baza pentru soferii incepatori

Pentru a fi in siguranta pe sosea, soferii incepatori trebuie sa respecte cateva reguli de bun simt. Automarket va prezinta cinci reguli esentiale pentru a fi in siguranta la primii vostri pasi pe sosea.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | O lume nebuna

STUDIU: Sofatul prost are radacini genetice

Americanii au descoperit ca exista o gena care le face probleme unor soferi, care nu se pot descurca cum ar trebui la volan.
Joi, 24 Septembrie 2009 | General

Cinci obiceiuri enervante la volan

Britanicii au facut un top al obiceiurilor enervante de la volan. Din pacate pentru noi, acestea sunt intalnite zi de zi in traficul din Romania.
Marti, 22 Septembrie 2009 | O lume nebuna

Romania, inclusa in "Atlasul european al soferilor incompetenti"

Americanii de la Jalopnik au inclus Romania in topul european al soferilor incompetenti, alaturi de alte opt tari de pe Batranul Continent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 August 2009 | General

STUDIU: Un GPS cu info-trafic te ajuta sa "castigi" patru zile pe an

Un sistem de navigatie care ofera informatii despre trafic in timp real poate ajuta soferii sa petreaca cu 18% mai putin timp in trafic, lucru care se traduce in patru zile castigate intr-un an.
Joi, 30 Iulie 2009 | Siguranta

Scrii SMS-uri la volan? Esti de 23 de ori mai expus accidentelor!

Un studiu american sustine ca un SMS scris la volan este identic cu rularea legat la ochi cu 90 km/h pe o distanta egala cu lungimea unui teren de fotbal!
Joi, 30 Iulie 2009 | O lume nebuna

14.5% dintre soferii britanici se tem de... autostrada!

Conform unui studiu realizat in Anglia, unul din sapte soferi britanici a dezvoltat o fobie pentru rularea pe autostrada, preferand sa mearga pe sosele ocolitoare.
Luni, 20 Iulie 2009 | General

STUDIU: Soferii hibridelor conduc mai mult si iau mai multe amenzi

Un studiu efectuat in SUA a relevat faptul ca soferii hibridelor conduc mai mult decat soferii automobilelor conventionale. Pe langa asta, soferii hibridelor iau amenzi de viteza mai des.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Siguranta

STUDIU: Barbatii au cele mai mari sanse de a adormi la volan

Cercetatorii australieni au descoperit ca un barbat are de doua ori mai multe sanse decat o femeie sa adoarma la volan. Acest risc apare din cauza faptului ca barbatii conduc neintrerupt pentru perioade de timp mai indelungate.
Joi, 28 Mai 2009 | General

STUDIU: Soferii BMW sunt cei mai indisciplinati din trafic (+ sondaj)

Un studiu britanic a relevat faptul ca soferii modelelor BMW sunt cei mai indisciplinati participanti la trafic, alaturi de soferii autovehiculelor comerciale.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Siguranta

Studiu: o simpla bere la volan poate cauza accidente foarte grave

Un studiu suedezo-elvetian arata ca un sofer care a baut o bere poate cauza accidente la fel de grave ca unul aflat la limita comei alcoolice.

Tag-uri similare

BMW, Romania, accident, Marea Britanie, SUA, hibrid, emisii, studiu, siguranta, RCA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru